משאבת חלב להשכרה

שיר2013

New member
משאבת חלב להשכרה

שלום רב

האם ידוע לכן היכן ניתן להשכיר משאבת חלב
איכותית של מדלה?

צריך מכתב מיועצת הנקה כדי לשכור שם מדלה

המשאבות של מדלה אמורות להיות שמורות לאמהות לפגים ולתאומים.
הם משאילים משאבות של ספקטרה לשאר הנשים.
לא יודעת איפה משכירים היום מדלה. בעבר היה פה גמ"ח של פאמפ אין סטייל אבל הטלפון של המפעילה נמחק לי.

היו פה יועצות הנקה שהשכירו משאבות. עדיין עושות זאת? מישהו יודע?

zviaran

New member
הייתי שם לא פעם ולא ראיתי שביקשו איזו

הפניה. מי שרצה קיבל.

עצוב לשמוע
בעבר היו מאד מקפידים על זה

שהרי יש הבדל בין מי שרוצה לשאוב לילד כשהיא בעבודה לבין אמא לפגים שאצלם זה עניין של חיים ומוות. לא ייתכן שהיא תחכה למשאבה. מקווה שזה בגלל שיש להם עכשיו מלאי גדול של המדלה להשאלה.

infimum

New member
ולמה אמא לפגים לא יכולה לשאוב בספקטרה ?

חייבת להודות שלא הבנתי מה ההבדלים בין המשאבות אבל ההפרדה הייתה נראית לי מאוד מוזרה .
ולענייננו , יש לי חברה ששאבה לפג שלה עם משאבה של ספקטרה והוא ממש לא הרגיש בהבדל ...
אז אם זה עניין של חיים ומוות , גם אמא יכולה לעשות פשרות .
( ואני חלילה לא אומרת שהמשאבה של הספקטרה היא פשרה , כי היא שירתה אותי מצויין )

חלב אם לפגים הוא עניין של חיים או מוות

מחקרים רבים מראים את ההבדל בתמותת פגים עם או בלי חלב אם.
הספקטרה היא משאבה טובה מאד אבל היא לא ברמה של מדלה.
יש נשים שיכולות לשאוב עם ספקטרה לפג. מעולה.

הבעיה מתחילה עם נשים שיש להן קושי בשאיבה. פה יכול להיות הבדל מהותי. מנגנון השאיבה של המדלה יעיל יותר והעובדה שאפשר לשאוב משני הצדדים בו זמנית יכולה לעזור מאד בהעלאת תפוקת החלב. נשים ששואבות לפגים צריכות לשאוב כמות גדולה יותר ממה שהפגים אוכלים כדי שיוכלו להעלות את תפוקת החלב בהתאם למה שהילד עולה ואת זה הרבה יותר קל לעשות עם המדלה.

יש גם עניין של זמן. נשים שצריכות ללהטט בין הפגיה לבית (שלפעמים יש בו עוד ילדים שזקוקים לתשומת ליבן), זקוקות למשאבה שתשאב מקסימום חלב במינימום זמן.

כל זה בלי להזכיר נשים שצריכות לשאוב לתאומים ולפעמים גם לשלישיה. לפעמים חלקם עוד בבית החולים וחלקם בבית.

מי שמסתדרת לכל זה עם הספקטרה, הרוויחה משאבה קטנה יותר ונוחה יותר לשינוע אבל על פי רוב, במקרים מורכבים יותר (פגים קטנים במיוחד שזקוקים להרבה זמן פגיה ולוקח להם יותר זמן להגיע להנקה מלאה), המדלה לקטינה או סימפוני יענו על הצרכים הרבה יותר טוב.

אני תמיד אשמח לראות שהמדלה נמצאת אצל מי שממש זקוקה לה ומי שצריכה משאבה כי שבה לעבודה וצריכה לשאוב לתינוק, יכולה להסתדר מעולה עם הספקטרה. בזמנו כך זה היה ביד שרה ואני מקווה שזה לא השתנה.

infimum

New member
אני לא יועצת הנקה אז אני לא אגיב מקצועית

ולפי הפירוט שרשמת אני צריכה רק להניח שיש לך את הידע המקצועי.
הגבתי להודעה הקודמת שלך כי הניסוח שלה היה קצת לא נעים בעיני וזה הכל .

הרבה פחות נעים לעשות ייעוץ הנקה לאמא לפגים

ולגלות שעליה לחכות בתור למשאבה. מרגיז לגלות שיש סיכוי שהמשאבה הושאלה למי שזה אצלה עניין של נוחות או חסכון כספי.

אני מתנצלת אם המילים "עניין של חיים ומוות", מפריעות לך אבל מה לעשות, כך אומרים המחקרים לגבי חלב אם לפגים.

אמא ששבה לעבודה יכולה לשאוב בכל משאבה. אני שאבתי לתאומים במשך שלושה חודשים עם מיני-אלקטריק. היום לא אעז להמליץ עליה אבל כשהילדים שלי נולדו, לא היו משאבות יותר טובות להשגה בארץ.

אני כבר לא אשת מקצוע פעילה אבל בהחלט יש לי הסמכה ועבדתי לא מעט בתחום, בעיקר בייעוץ הנקה לאמהות לתאומים.

infimum

New member
לא המילים אלו שמפריעות לי

אל ההתנשאות...

שיהיה לך יום מקסים.

ההתנשאות כנראה בעיני המתבונן

כי מעולם לא הייתי אמא לפגים לשמחתי. זכיתי ללדת שני זוגות תאומים שלא היו פגים.

אני דווקא מאלו ששאבו לילדים ששבתי לעבודה, כמו שכתבתי. מה שיוצא שאני מתנשאת על עצמי....

מעריצה הרבה מאד אמהות לפגים שזכיתי לייעץ להן.

יארנה

New member
נצל"ש אם כבר הנושא עלה

אני אגב אמא לתאומים ופגים ולא היה משאבה של מדלה ביד שרה כשהייתי צריכה ובבדיקה של מישהי בפורום הנקה אין בכל הארץ .מאוד קשה להשיג מיד שרה משאבה של מדלה אבל יש מקומות אחרים כמו ליונס גמחים אחרים השכרה מחברת מדלה ועוד.אני הסתדרתי עם הספקטרה .
לצערי אני צריכה לחזור לעבודה בספטמבר וגם לי יש מיני אלקטריק בבית מהבכורה ואני מתכננת להשתמש בה . אשמח לשמוע מנסיונך איך להצליח עם מיני אלקטריק ? האם עדיפה משאבה אחרת (אני מתניידת בתחבורה ציבורית לעבודה) ? האם כדי להצליח להמנע מתמ"ל כדאי לשאוב ולהקפיא כמות לפני החזרה לעבודה ?

9חודשים

New member
יש מישהי בשילת אם אני לא טועה

בשם מישל יעקובסון , היא יועצת הנקה ואני שכרתי ממנה משאבה לפני שנה ומשהו - 054-4373454
חלקים מסויימים את חייבת לקנות כי זה לשימוש אישי, והמכונה עצמה להשכרה.

למעלה