"משאבת" הזין שלי...

"משאבת" הזין שלי...

חברה שלי הורגת אותי. אני כל כך אוהב לזיין אותה.הכוס שלה זה מכונת הואקום הכי משוכללת שנתקלתי בה בימי חיי. היא יודעת ללחוץ עם שרירי הנרתיק שלה בדיוק ברגעים הנכונים ולכל אורך הזיון, מתי שבא לה ואיך שבא לה. היא לפעמים מסוגלת לכווץ סביבי את הכוס שלה וממש ל"אלץ" אותי לגמור.אני לפעמים פשוט שוהה בתוכה אחרי שהיא גומרת ופשוט נותן לכוס שלה לגמור אותי בלי שאני זז. לפעמים כשאני גומר היא מפמפמת לי את הזין עם הכוס שלה, עם כל כיווץ גמירה שלי, לוחצת עליו עד שהטיפה האחרונה יוצאת ממני. אין הרבה דברים כאלה שם בחוץ, נכון? אני כבר לא ילד (30+) וכבר ראיתי קצת בחיים. איך אצלכן הנשים? יודעות לכווץ? והגברים,מה מצב הואגינות שם בחוץ? כוס צר זה קצת קשה למצוא ועוד כזה, לא?

הולמס 30

New member
מגניב לך

נשמע אחלה עכשיו תתלה חמסה על הדש בורד ותכתוב כאן איפה היא מתאמנת - אולי מישהי מתעניינת

אז זהו...

שהיא לא מתאמנת בשום מקום, זה נראה לי לגמרי טבעי אצלה. יש לה פשוט כוס מתכווץ מולד.מפחיד אותי שאם הקשר בינינו ייגמר (ולצערייש סיכוי גבוה מסיבות שממש אין לי כוח לפרט כאן) ייקח לי הרבה זמן למצוא זיון כזה טוב - כי חוץ מהכוס שלה היא מזדיינת בחסד עליון ובחורה יפה, סקסית וחושנית. לא קל, אחרי שנגעת בגדולה...

big amir

New member
אח שלו

אגיד לך ת'אמת? לחברה שלי אין צר, כי עברו הרבה מים בנהר עד שהכרנו, אם אתה מבין למה אני מתכוון...אבל הוא מחוספס, חבל"ז. מענג בטירוף.

big amir

New member
למה אתה מתכוון אח שלו?

לחיספוס המהמם שיש לחברה שלי, או לצרות של חברתך?

big amir

New member
בדוגרי

לפעמים אני מסוגל חצי שעה לפמפם ואני לא מצליח לגמור, אבל בלי קונדום תוך דקותיים אני גומר. אין, החספוס שלה מצד אחד מענג אש מצד שני גומר מהר.. מה אני אגיד לך אח שלו? כולי טעון עכשיו, יותר מחודש ימים שלא שכבנו (באו אליה משפחה מחו"ל ולא יצא, אני מקווה שיצא בקרוב מאוד).

benzba

New member
■ קשה לי להאמין שיש כוס כזה

אבל אם היא באמת כזאת וירטואוזית, עם שליטה אבסלוטית בשרירי הכוס, היא בטח גם מסוגלת לדחוף זוג אצבעות לכוס ולשרוק כדי לעצור מונית.

שני83

New member
כל אחת יכולה לשלוט בזה ....

מה הבעייה לכווץ זה עיניין של אימון... אם אני לא מכווצת אני לא נהנת

benzba

New member
■ חחח ראית את זה בעיני רוחך, אה?

חצאית מורמת, בירכיים כפופות כמעה, יד מושטת, ומונית עוצרת בחריקת בלמים.

benzba

New member
■ ▓ ♠ צירוף לחיצות שונות על

המקלדת נותן סמלים שונים כולל ניקוד אותיות. במקרה עליתי על זה באחד הימים כשרציתי לשלוח מכתב תודה לפוטין. היות ולא יכולתי לכתוב ברוסית, ניסיתי לשלוח לו מכתב על גבי סימנים כפי שהאינדיאנים עושים עם עשן. אגב. המכתב תודה לפוטין היה בגין אותן עלמות חן יפיפיות שהוא שלח אלינו. שעושות לנו את החיים כל כך יפים ונעימים.

זיגזג

New member
יכולת לתמצת את זה ב-2 מילים....

"קודים האסקים". ככה קוראים לזה.... הולמס. אני אלמד אותך בהזדמנות :)

למעלה