משאבות

משאבות

דיברתי עכשיו בטלפון עם הפרופסור אצלו אני מטופלת, והוא אמר שביום חמישי, כשאני אצלו בפגישה, נשקול את האופציה של מעבר למשאבה. אמאלה! נשמע לי מפחיד ... ונדמה לי שקראתי פה שזה גם כואב ?! רק לפני כמה ימים התחלתי עם האינסולין ... עדיין מתרגלת לרעיון המזוכיסטי של לדקוא את עצמי וכבר משהו חדש ???
מי כאן עם משאבה ? יכולים לספר לי על יתרונות\מסרונות ? כמה זה אכן כואב ? ומה זה בדיוק ? איזה גודל זה ? לאן מכניסים את זה ואיך ? מה גודל המחט וכו ? יש קישור לאיזה מאמר בנושא ? תמונה של משאבה כזו ? אשמח לכמה שיותר פרטים ... רוצה לבוא מוכנה לפגישה עם הפרופ' - לגבש לעצמי דעה עוד לפני, כדי לא להיות בלחץ - במצב של צריכה להחליט ברגע. תודה!

יש פה הרבה שואבים

זה פחות זריקות ואפשרות גמישות יותר גדולה במיוחד לאור מצבך-את יכולה להתאים את מינון האינסולין למזון שאת צורכת ובו בזמן יש לך רמת רקע של אינסולין ולכן זה מחכה טוב יותר את הטבע. החיסרון הוא להסתובב עם "ביפר" צמוד כל הזמן. וחיסרון גדול יותר מכיוון שמשתמשים באנלוגים קצרי מועד של אינסולין שמתחילים לפעול מיד ומפסיקים תוך שעתיים אם במקרה המשאבה מתנתקת את עלולה להכנס להיפר היסטרי. אנני יודעת אם רופא הסוכרת שלך הוא גם מומחה להריון - אני עוד לא קיבלתי תשובה חד משמעית לגבי אישורי האנלוגים להריון. בהריון הקודם אמרו לי שכולם אסורים. ושהתענינתי שוב עכשיו אז חלק אמרו שכולם מותרים חלק שרק ההומולג מותר וחלק אמרו שהם אסורים בקיצור תבקשי תשובה חד משמעית בנושא. וכמובן שבקישורים שלנו יש הרבה חומר בנושא.

תודה שושן צחור

יש לי היום תור לרופא הנשים שלי, שהוא במקרה הרופא שמטפל בהריונות סכרתיים ועוד הריונות בסיכון גבוה, במאוחדת. (במקרה, כי הייתי אצלו עוד לפני שידעתי שאני סוכרתית). אז אשאל אותו אם מותר להשתמש במשאבות בהריון, כך שתהייה לי כבר תשובה, בפגישה עם הפרופ, לסכרת, מחר. הרבה תודה על הקישורים, התחלתי לקרוא בהם. האם הכנסת המחט כואבת ? מה גודל המחט ? תודה.

הבעיה זה לא משאבה זה האינסולין

תבקשי שיבדוק אם האנלוגים מאושרים לשימוש בהריון והנקה. מאוד אשמח לשמוע מה הוא אומר בנושא. חוץ מזה המחט, נדמה לי 6-9 מ"מ ויש סוגים שונים של חיבורים כך שתוכלי למצוא את זה שהכי פחות כואב ומפריע לך כמו כן יש אזרים להחדרה יותר קלה של המחט.

למעלה