משאבות - התלבטות

yoyo217

New member
משאבות - התלבטות

ביתי בת 5 חודשים, ניזונה מחלב אם בלבד.השבוע חזרתי לעבודה, 6 ימים בשבוע 5-7 שעות ליום. לאחר מספר משברי חלב ונסיונות רבים ומגוונים לשקם את משק החלב- הנסיון המשמעותי והמוצלח היחיד שהיה הוא כשהתחלתי להשכיר משאבת לקטינה בשאיבה דו צדדית- אני משתמשת בה כבר חודש ופשוט פלא. אבל... היות ואני מעוניינת מ א ו ד להמשיך בהנקה לפחות עד גיל שנה עשיתי חישוב עלויות וחשבתי שאולי כדאי להשקיע בקניית משאבת אמדה שהיא דו צדדית ועולה כמו חודשיים השכרת לקטינה בערך. שאלותיי: האם האמדה נחשבת חזקה? (ביחס למיני אלקטריק), האם מתאימה לשגרת שאיבות של חזרה לעבודה? ובכלל מנסיונכן/ידע האם מומלצת??? או שאולי להישאר עם הלקטינה? מה דעתכן? תודה... ולילה טוב...

sagitlaleche

New member
משאבות - עלות מול תועלת

שלום יויו. אני שמחה לשמוע שהצלחת להתגבר על משברים במשק החלב. אחרי שעוברים את התקופה הראשונה הקשה, החזרה לעבודה היא אחד המשברים הקשים שיש בדרך! את צודקת - השכרת משאבת לקטינה יקרה מאוד. לגבי היכולת של המשאבות השונות כדאי ליצור קשר עם הספק (אמדה=כמיפל, מדלה=בפקס) ולשאול איזו משאבה מתאימה למטרותייך. לאמא ששואבת פעם בהרבה זמן מתאימה משאבה ידנית (אוונט או מדלה) ולאמא שצריכה לשאוב לפגים מתאימה משאבה ברמת בית חולים כמו הלקטינה וה symphony וכן הלאה. למדלה יש גם משאבה שנקראת pump in style שהנה יקרה יותר אך מיועדת לאמהות עובדות, גם היא דו-צידית, והיא מגיעה עם תיק נוח ואופנתי, צידנית לכמה בקבוקים ועוד. תעשי סקר שוק ותבחרי במה שמתאים לך מכל הבחינות: תקציבית, צרכי שאיבה וכו'. בהצלחה.

מצרפת לך מצגת על משאבות

ברוב הפורומים נשים מניקות שחזרו לעבודה ממליצות על ספקטרה 2 או אמדה הנה המצגת עבודה נעימה ובהצלחה בשאיבות

למעלה