משאבות הנקה

פושקרנה

New member
משאבות הנקה

עברו כבר חודשיים וחצי ואנחנו עדיין מניקים למרות כל הקשיים. אני עומדת לחזור לעבודה וחשבתי בהתחלה לעבור לתמ"ל, אבל ההנקה הולכת יפה וחשבתי לתומי שאולי כדאי לשאוב ולשמור. יש לי בבית את המיני אלקטריק של מדלה, אבל אני לא כל כך מרוצה מכיון שהיא מרעישה ומאוד איטית לדעתי. האם מישהי יודעת היכן אפשר להשכיר משאבות הנקה דו-צדדיות וזאת ע"מ לחסוך זמן יקר בבוקר.

1טלטלים

New member
לפושקרנה

יפה מאוד שאת מצליחה ושהכל הולך חלק! לגבי משאבה,משאבה שקיימת ברשותך טובה לשאיבות מזדמנות ולא לאמא שתצטרך לחזור לעבודה ולשאוב בעבור תינוקה לפחות 2-3 ביום,על מנת לשמור על רמת תפוקה נאותה ולספק מלאי של חלב.אלייך לעבור באמת למשאבה יוצר רצינית כמו זו של לקטינה(תוצ.מדלה,מגיעה גם כדו-צדדית וגם חד צדדית,אמדה,PUMP IN STYLE של מדלה,סמפוני,הרמוני (מדלה),וויטלסטון(משאבה די חדשה בארץ,אבל מדיווים שונים היא פשוט מדימה ...).כל הפרטים אצרף בהמשך. יש אפשרות לגשת ליועצת הנקה מוסמכת ולברר איך ואיפה ניתן להשכיר משאבות,וגם לקבל ממנה עזרה בנושא שאיבה,טכניקה,אחסון ושמירה על חלב אם שאוב. בהצלחה רבה בהמשך הדרך ! אמא של טל גילי51 קישורים לעזרתך,מצ"ב. בהודעה נפרדת אצרף עוד לינק

למעלה