משאבה

המתוק3

New member
משאבה

אני הלוך לקבל משאבה השבוע, ויש לי כמה וכמה חששות 1 אני לא אחד כזה שמעונין שכל אחד ידע שאני סורכרתי, ומי שצריך לדעת הוא יודע, איך אני שם את זה עלי בלי שאנשים ידעו מה זה? 2 אני בחור דתי, איך אני יכול ללכת עם זה בשבת? בלי יותר מידי שאלות או איך אני יכול להסתיר את זה כמו שצריך? מעונין לשמוע מאנשים כמוני איך הם מסתדרים אם זה תודה רבה לכולם!!!!

gabizi

New member
כנס לפה

אני על משאבה ואף אחד לא יודע מזה למעט בני משפחה קרובים וחברים קרובים. לגבי נושא השבת וגם לגבי הנושא הקודם השארתי לך מסר אישי כנס ותבדוק .

הסתרת משאבה

בכיס של המכנסיים עושים חור קטן מעבירים את הצינורית ואף אחד לא רואה. האם מותר ללכת עם משהו בכיס בשבת אז אני מניחה שגם עם משאבה אפשר. חוץ מזה אני חושבת שזה פיקוח נפש וכל רב יאשר את זה. חבל שהעברתם את זה למסרים היית שמחה לשמוע מה דין תורה בעיניין.

המתוק3

כמו שהשושן הצחור כתבה אפשר להסתיר את הצינורית ולשים אותה בכיס.. אפשר לתפור מין כיסים פנימים בתוך הצד הפנימי של המכנסים. ואפשר לקנות פאוצ'ים מוכנים. דוגמה אחת.... דוגמה שניה... (שים לב יש 2 דפים). ולשושן הצחור לפי מה שמבינים ממה שהוא כתב הוא לא רוצה שאנשים יראו אותו וישאלו. ואני גם יודע מחבר דתי, שמותר לעשות בדיקות דם בשבת ! אוהד

תיקון לדוגמה מס 1

דוגמה מס 1 http://store.minimed.com/mmStore/application?origin=main_category_view.jsp&event=bea.portal.framework.internal.portlet.event&pageid=Products&portletid=Products&wfevent=sub_category_view.event&wlcs_catalog_category_key=PC-PARA

לא הבנתי

ברגע שהמשאבה בכיס איש אינו רואה. בלי קשר אנני מבינה את בעית השבת (כי לפי דעתי זה פיקוח נפש אבל אנני בת סמכא בנושא) - הנושא הוא נושא חשוב ולכן אשמח אם gabizi והמתוק ינהלו את הדיון הנ"ל מעל גבי הפורום כדי שנוכל כולנו ללמוד ולא במסרים.

newKiticat

New member
משאבה מותרת בשבת

כיוון שזה פיקוח נפש. אני גם עושה בדיקות במהלך השבת. הדבר היחיד שהומלץ לי לעשות, הוא לקיים את זה בשינוי (כיום זה כבר לא משנה כיוון שאני יוצאת בשאלה.). כלומר, את הבדיקה לדוג', להכניס את המקלון למכשיר שהמכשיר לא פונה כלפייך. שינוים מינוארים כאלה.

מה שאני עושה זה ..

גם אני אדם דתי , וקודם שתדע המשאבה מותרת לשימוש בשבת (אני יודע שלא שאלת על זה ) אולי משתדלים קצת ללחוץ בשינוי. טוב לגוף העניין שהסתרתי בהתחלה וידאתי שהחולצה תהיה ככה שהיא תסתיר את הצינור ויראו רק מכשיר שמכוסה במכסה וכך יחשבו שזה פלפון. לגבי שבת פשוט אני שם חולצה בחוץ כיום ביום חול אני הולך עם זה גלוי אפילו בלי הכיסוי שבת לפעמים חולצה בחוץ לפעמים בפנים

כאשר עושים לכם בדיקה בכניסה ל...

כאשר עושים לכם בדיקה בכניסה ל... הבודק לא נבהל ??

היה לי קטע מגניב

בכניסה לתחנה מרכזית בירושלים, היה שמה אחד שהסתכל עלי ממש בחשדנות , הרי הוא ראה אחד עם מכשיר וחוט המחובר לו לגוף , נראה מפחיד, אז הוא ביקש ממני תעודת זהות אז הראיתי לו משהו ויצאתי מזה

למעלה