משאבה

anuta13

New member
משאבה

רציתי לדעת אם מישהי מהנסיון יכולה להמליץ על משאבה? אני רוצה להתחיל לשאוב כדי שכשאחזור לעבודה עוד 3 חודשים, לבתי יהיה חלב שאוב במקפיא תודה

AUR1

New member
מיניאלקטריק של מדלה

אני יכולה להמליץ לך על מיניאלקטריק של מדלה. אני מאוד מרוצה ממנה. לא מכאיבה ו"ידידותית". שמעתי ממשהי שעם דו צדדית של מדלה אפשר לשאוב כמויות יותר גדולות, אבל לא ניסיתי. רק לא את זו של יד שרה: נוראית ומכאיבה וגם הבנתי שפוגעת בריקמות השד. אז בהצלחה!!!

sagitlaleche

New member
משאבה ../images/Emo20.gif

האם תרצי לשאוב גם כשתחזרי לעבודה או רק להכין "סטוק" עד החזרה לעבודה? מיני אלקטריק של מדלה עושה את העבודה מצויין, וגם הדו-צידית של אמדה (קצת יותר יקרה). שתיהן משאבות ייעודיות וטובות.

anuta13

New member
משאבה

בגדול, ארצה להניק/לתת חלב שאוב כמה שיותר זמן. הבעיה היא שאין באפשרותי לשאוב בזמן עבודה ולכן אוכל לעשות זאת רק בין המשמרות. לגבי המשאבה, אני יודעת שאתן לא ממליצות על משאבות של "יד שרה" כי הן לא משאבות חלב יעודיות, אך למרות זאת החלטתי היום ללכת לשם ולראות מה יש להם להציע. למזלי (אני חושבת), הייתה להם משאבת חלב (חדשה לחלוטין) וגם מצויין על הקופסה BREAST PUMP בשם FLAEM. בשאיבה ראשונה של 10 דקות יצאו 30CC. מה דעתכן?

sagitlaleche

New member
משאבה מיד שרה ../images/Emo20.gif

אינני מכירה משאבה כזו וגם חיפוש באינטרנט לא העלה כלום לגבי משאבה בשם זה. אם היא משאבת חלב ייעודית, ואת יודעת מי היצרן במדוייק, ומי היבואן, אפשר לברר עוד פרטים. בכל מקרה, עדיפה משאבת חלב ייעודית מאשר זו שביד שרה משנים את פעולת המנוע כדי שתשאב ולא תדחוף אוויר. אם את קצרה בזמן, כדאי ללכת על משאבת חלב כפולה כמו האמדה או המיני אלקטריק פלוס או הPump In Style של מדלה. הן כפולות ומורידות בחצי את זמן השאיבה.

למעלה