מר zivelca תפסיד להטריד!!!!

@זהר@

New member
מר zivelca תפסיד להטריד!!!!

כל פעם שאני כותבת בפורום מר zivelca שולח לי מסר על האתר שלו. זה מעצבן ומטריד ולאות זה, מר zivelca חסום מלשלוח לי מסרים כך שחבל על הזמן שלך בכתיבת המסר!!!!

zivadina

New member
יכול להיות שמנסים להלביש עליך וירוס

(וזה לא אני, למרות שגם השם שלי מתחיל ב-z , רק שאני לא בעניין המדביקים אלא, לצערי, בעניין הנדבקים).

pomelit

New member
בכל מקרה אי אפשר לשלוח וירוס

במסרים של תפוז, כי אי אפשר להדביק שם קבצים. תחסמי אותו וזהו. מצד שני אני תמיד מסתקרנת מה אומרים המלעיזים מאחורי הקלעים...

@זהר@

New member
זה לא וירוס

אי אפשר לשלוח וירוס דרך מסרים וגם אם היה אפשר אני מאוד מוגנת מפני וירוסים. זאת הודעה שמזמינה אותי לאתר שלו על ADD ודרכים לפתרון. כשלעצמו זה דבר נחמד, אבל אני לא כותבת הרבה בפורום וכל פעם שאני כן כותבת בפורום אני מקבלת את המסר הזה, בפעם האחרונה כתבתי מסר בחזרה ודרשתי שיפסיק לשלוח לי את המסרים האלו והנה שוב אני כותבת בפורום ומיד מקבל מסר ממנו. זה מעצבן ובהיותי היפראקטיבית אני מגיבה מיד, אז חסמתי את שם המשתמש שלו מלשלוח לי מסרים וכתבתי את ההודעה הזאת (וזאת פעולה מתונה מאוד יחסית אלי, היה לי מאוד קשה להתגבר על הפיתוי להפיל את האתר שלו בתור עונש - לא משהו מסובך מידי).

היי זוהר היקרה

אני מצטערת שיש אנשים שמרגישים שהם צריכים להטריד את חברי הפורום, אני מקווה שזיו אכן יבין את המסר שלך. אפרת

למעלה