מר שריד היקר

SIMON34

New member
מר שריד היקר

אני שמעון אלמליח 056968273 פעם שנאתי אותך בשל דעותיך הלוא יהודיים אני הייתי רוצה להצביע בשבילך רק בשל היותך איש ישר אני מאוד מאמין שיש לך נשמה גבוה מאוד בתור יהודי אבל אתה מרחיק אותי ממך בשל דעותיך הלוא יהודיים תגיד לי איפה בעולם אכזר ורודף יהודים אני יכול לצעוק שאני יהודי אים לא בארצנו הקטנטונת אני מאמין ששנאתך כךפי יהודים דתיים נובעת משיקולים פרלמנטרים ופולטיים אומנם גם אני לא דוגל שהדת תהיה מעורבת בפוליטיקה אבל עד להכשפת הדת אנו מאוד רחוקים לידיעתך בכל מקום בעולם תמיד ישלוט הבוחר הלאומני זהשלא מוכן לוותר על שום שעל וקרקע ממדינתו אני מאוד מעריך אותך בתור איש מעשי וישר שלא נתון ללחצים פולטיים ואני מאוד מאוכז שמפלגת שינוי בראשותו של הליצן מר לפיד וכמב פטאתי לראות את הבוחר הישראלי מצביע למפלגהשהיא יותר גימיק מאשר מפלגה שרוצה לדאוג לעמה עד מתי הבוחרים של שינוי שנחשבים לאנשים אינטלקטואלים יגררו אחר מפלגהזו מר שריד אני מאשים את האליטה הבינונית שלנו בנבזות בטיפשות ואותם אנשים שחושבים שהם חכמים צר לי להגיד אבל אים זה המעמד הבנוני במדינתנו אז אני מתבייש על החצום אלמליח שמעון נתיבות רחוב ירושלים 86

peregin

New member
ישר כוח שמעון - בקשר ליהדות

יהדות משמעותה עזרה לחלש: ליתום, לאלמנה, לעני ולכל אדם אחר הזקוק לעזרה מהבחינה הזאת מרצ היא המפלגה המובילה אם לא היחידה גם שעוסקת בתחומים אלה בשטח (ולא רק בתקופת בחירות..) מרצ אינה שונאת את החרדים - ואהבת לרעך כמוך, משמעותו גם חייה ותן לחיות. מרצ אינה פועלת נגד האוכלוסיה החרדית אלא נגד הכפיה הדתית אשר אוכלוסיה זאת מפעילה לפעמים על אחיה החילונים, כמו כן - מרצ גם נלחמת נגד שחיטויות ואי שיוויון בממסד הדתי (כסף לתלמידי ישיבות, פטירה ממס ומעבודה, חוק-טל..) אשר פוגעים קשות בכל האוכלוסיה של כל ארץ ישראל. אז הנה לך עוד השקפה על יהדות - וגם מרצ, מפלגה יהודית ומקיימת את ערכיה כפי שלדעתי ולדעת רבים הם צריכים וחייבים להתקיים. יש לנו מרצ לעשות

למעלה