מר"צ זה בושה.... אפילו.............

יניב 161

New member
מר"צ זה בושה.... אפילו.............

בפורם של מולדת נותנים לשמאלנים לדבר חופשי וכאן אסור. אני לא מדבר על הגולשים שמדברים בצורה קיצונית זה בסדר אבל למחוק הודעות של גולשים שרק מביעים את דעתם. ואני חשבתי שלמרות שמר"צ תנועה שאני לא אוהב במיוחד חשבתי שמר"צ היא תנועה חברתית מאוד ודמוקרטית, אז למה את מוחקים הודעות של גולשים שרק רוצים להביא את דעתם.

יניב 161

New member
+

הנה הוכחה אני ירשום מחר קצת הסבר על רעיון "טרנספר מרצון" וימחקו לי אותו אבל כשפעיליי מר"צ רושמים הודעות הרבה יותר קיצוניות משלי בפורם מולדת לא נוגעים בזה. חבל כי לנו הישראלים יש אוייב משותף חבל שאנחנו לא פועלים ביחד!!!

שלום יניב

תראה , אני רק מנחש כי במקרה אני מכיר את ההנהלה וגם כי אני יודע מה מחקו כי שאלתי . בכל מקרה אין בעיה בפורום זה להביע כל דעה ...תעיין קצת בפורום תראה דעות מכל הכיוונים ואפילו חופש הבעה כמעט מוחלט (לצערי, כמו שאתה לא אוהב שקוראים לך פאשיסט (אני מקווה) אני לא נהנה שקוראים לי יפה נפש ). בכל מקרה יש הבדל בן חופש דעה והבעה לבין פרסום מצע מולדת ללא כל פתיחת דיון או שאלות - יותר נכון להגיד לייחצן את מולדת בפורום מרצ . תראה שוב זאת רק דעתי אבל יש מספיק פורומים בתפוז כמעט לכל נושא כמו הימין שלנו, מולדת , אקטואליה כל אלא בנויים ומטרתם לכך פה זה עדיין אחרי הכל פורום מרצ . הודעה על חיוניות הטרנספר יכולה להיות מתאימה לפורום זה אבל היא חייבת להבנות כפתיחה לדיון ולא מכירה של הטרנספר . כמו שאני אפילו לא אחשוב לכתוב את מצע מרצ בפורום מולדת כי זה לא מקומו , אני מכבד את הפורום שלכם אחרי הכל ויש לי מספיק במות אחרות לעשות כך. אם בכל זאת אני אחליט לפרסם שם הוא ימחק ובצדק. שוב אני לא מנהל פה אבל הודעה על הצורך בטרנספר אני הייתי מוחק, בשביל ללמוד עליו אני יודע את הכתובת . נ.ב זה מרצ ולא מר"צ עמרי

למעלה