מר סרגל....?

מר סרגל....?

אני מציע לך עיצה השווה זהב אתה חייב להוריד פרופיל ולהפסיק להשמיץ אנשים חפים מפשע במקומון היחיד הנותן לך לכתוב בו הלו הוא גל אפס . אתה פשוט כותב דברים לא נכונים ולא בדוקים ופוגע באנשים היכולים לתבוע אותך בגין הוצאת לשון הרע (אל תשכח שאותו גל אפס שומר לעצמו את כתבי היד ולא מחזיר אותם , כך שדי בקלות ברגע שהעניין יובא להכרעה משפטית ,גל אפס יתן לבית במשפט את כתבי היד הללו , ואז תוכל לטעון מעכשיו עד מחר שאתה הוא אתה כפי שאתה אומר כאן בפורום , ואולם אז לא יקשה על בית המשפט להבין מי כותב את ההשמצות ). לכן כפי שכבר אמרתי לך בעבר ,אתה אדם טוב רק קצת נאיבי המובל ע"י גורמים אינטרסנטים שבשעת צרה יפנו לך עורף , לכ עצתי לך היא פשוט לרדת מהנושא ,לא להיות מובל בידי אף אחד ,ופשוט להיות אדם נחמד וחביב כפי שאני זוכר אותך מבית ספר מעפילים .

sragl1

New member
חבל שוב להסביר לך אתה לא מבין

אני זה לא שרגא מגל 7 פנה גם עליי איזה אחד ושאל לשלומו מה אתם לא מבינים זה בעייה .............

תפסיק לחות בהכשה

העיצה שנתתי לך כאן לא רבים זוכים ויזכו לקבל אותה . תאמין לי אני יודע שזה אתה והנסיונות שלך להסוות את זה לא כל כך מצליחים . בכל אופן אני מקווה שתקח לתשומת לבך את עצתי .

מר שושה. תפסיק להשיא לאחרים עצות

אחיטופל ותטפל קודם בעצמך. אם אתה כל כך חכם, מדוע לא תבעת את מי שבפורום כתב שנעצרת במשטרת לוד בגין איומים והטרדות?! עשה טובה לכולם והתחפר לך בביתך ובמוזרותך. כדאי שתמנע מפעילויות שיפגעו בך. עזוב את סרגיי. זה לא שרגא מגל-אפס. אתה סתם מנסה להתחכם ויוצא מגוכך. רק דבר אחד אל תעשה, אל תחשוב שההלשנות והתלונות המגוכחות שלך הן בבחינת רכישת כרטיס פייס בחינם.....

מר אלמוני נכבד

אילו מר סרגל היה מאמץ את עצתי זו שהצעתי לו הוא לא היה נחסם . ועוד משהו זה שהוציא את דיבתי רעה .....כבר מזמן מזמן מזמן חסום . ועוד משהו הגשתי תלונה נגדך למשטרת לוד , וגם תלונה אזרחית המטופלת ע"י עורך דיני . בקרוב מאוד יאלץ מנהל הפורום או מי מטעמו לחשוף את פרטיך האישיים וזאת לפי צו של שופט . עוד חזון למועד.....

אושה, מה שלום סאלי?

שמעתי שהיא היתה מסתלבטת עליך בפני חברי הוועד... הוא שולח לי פקסים... הוא שלח לי פרחים... הא, שכחתי, פרננדז כתב לי שהוא האקר והוא ידע מהו ה- IP addres שלך.... אני חלש במחשבים, אתה בוודאי מבין יתר ממני וזה בטח אומר לך משהו על איך גילו שאתה הרצל אושה מנוה נוף.... הוילה באמצע....

עצרו אותי 24 שעות בגללך אושה. תגיד,

מה צבע הקירות במעצר? מה אמרת למשטרה, שקוראים לי אלמוני? איך הם מצאו אותי, שושה? פרננדז אמר שיש לך הרבה אחים, איך זה שרק אתה יצאת....

אליך מר גיא מנשרוב

בהחלתטתך התמוהה לשחרר את החסימה של מר אלמוני כתבת... דיברתי עם אלמוני והוא נחמד מאוד אין אני יכול לשלא להסכים איתך אכן לפי הפילים בהודעה הזאת כולם כאן בפורום רואים כמה נחמד וחביב ומתוק הוא.

אושה, מאחר וגיא לא מסכים עימך. מה

תעשה לו, תתקשר לממונים שלו ותספר להם כל מני השמצות, כפי שעשית לאחרים בעבר הרחוק והקרוב? כמהנדס, לא שקלת פעם לפנות לעזרה? הרי אתה לא טיפש והבעיה שלך אינה אינטלקטואלית, ממש לא. חבל, אתה יכול להיות אדם יצירתי, אם רק תפנה לעזרה. אני אומר זאת בכנות!! הפסק להטריד אנשים בכל מני שטויות, תלונות ומכתבים המבוססים על השמצות חסרות בסיס. ובעיקר הפסק לאיים על אחרים. אתה, ורק אתה יודע בדיוק למה התכוונתי בדבריי...

למעלה