מר סינבד היקר...

מר סינבד היקר...

מה שאתה עושה בעצם זה פירסום ויחצנות נטו לפלפלת ולגרייס... ודווקא זה שאתה יורד עליהן כל הזמן על גבי הפורום ולא סוגד להן משרת אותן יותר טוב, הרי מה שאתה עושה זה יחצנות נטו ולא משנה אם אתה בא מכיוון חיובי או שלילי. אין מה לעשות שמה שמעניין את הקהל פה זה ליכלוך ולא פירגון עכשיו אני לא יודע אם אתה משת"פ שלהן או לא.. יכול להיות שלקחת קורס בפרסום או שאתה סתם אהבל לדעתי יכול להיות גם שניהם. עכשיו לגרייס ופלפלת יש לי משהו להגיד לכן בנות חביבות... זכותכן לעשות מה שבראש שלכן, אני מאמין שרוב הבחורים פה היו רוצים לזיין אתכן ככה מהצד כי מה שחשוב זה שיש לכן חור בין הרגליים ואתן לא מכוערות, אמנם לא יפות אבל כמו שאומרים אצלנו "שוות זין"- כלומר לא להתחתן איתן אבל להשתעשע איתן. לסיכומו של עניין תמשיכו להעלות את המורל לגברי ישראל ולילדי ישראל המאוננים... נ.ב רק תזכרו שאם יש אמת בזה שיש גן עדן וגהנום... אני לא מקנא בכן

sinbad69

New member
אח קדרון

תגיד עליי הכל אבל אני לא אוהב שאומרים עליי טיפש.אהבל וכאלה. בכל זאת ציון 742-בפסיכומטרי ו 143 IQ/זה לא סתם. ככה זה ,שאתה חכם מעל הממוצע.רק מעטים מבינים אותך. נ.ב לא צריך להיות יותר מדי כבדים. אם היית מכיר אותי באמת היית מדבר אחרת. אף פעם לא אהבתי לריב עם גברים. גם אם נשים לא אבל אני כבר רגיל.חחחחח שיהיה לך יום טוב.

sinbad69

New member
תיקון טעות

גם עם נשים.אבל אפשר לראות את זה גם אם נשים. והמבין יבין.חחחח

למעלה