מר מרפי היקר ...

מר מרפי היקר ...

כותבת לך מכתב זה כי בחיי שעייפתי ממך. הייתי סבלנית, ניסיתי להבין, הלכנו יחד לטיפול זוגי, ניסינו להגיע להבנות ובתמימותי גם חשבתי שהצלחנו. בהן צדקי שיש לי סבלנות רבה אליך, לא מתעייפת כ"כ בקלות ממצבים קשים ויודעת להתמודד איתם בצורה טובה, אבל הפעם עברת כל גבול. אני מרגישה שבגדת בי. בי !!! זו שמחייכת אליך בכל בוקר ואומרת לך בוקר טוב, זו שדואגת לכל מחסורך, משעשעת אותך ובעיקר דואגת שלא ישעמם לך. בי אתה בוגד ??? ככה עושים ??? מילא שלפני חודשיים הלך מצבר באוטו הגדול והחלפתי אותו, שבועיים אח"כ באוטו הקטן וגם אותו החלפתי ועכשיו המצבר השני באוטו הגדול - בחיי שקטן עליי. מילא שטיילנו בחו"ל 9 ימים בלי מזוודות כי שלנו יצאו לטיול עצמאי בעולם - בחיי שלמדתי מזה המון. אבל עכשיו כבר ממש הגזמת
. איך ??????????????????? איך אתה עושה לי את זה ????????????????? למה ??????????????????????????????????? לא נראה לך שביום האחרון של החופש הגדול זה קצת מוגזם???? 6 שנים שאני מחכה בסבלנות, מחכה ומחכה ולא מתרגזת, בחיי שאפילו הייתי מוכנה לזה נפשית, אבל לא היום !!! ואתה ? עושה לי דווקא
נראה לך זמן מתאים עכשיו לאבעבועות רוח אצל הילד ???????????? אתה מפוטר לאלתר, בלי הודעה מוקדמת
.

יערית

New member
דנדש אני פונה ללב שלך

יש מצב שאני אקרא אותך פעם אחת אופטימית? :)) רפואה שלמה לבן, למרוח אותו הרבה במשפחה הלבנה הזו וכמובן להסביר לא לגרד ואת ההשלכות שלהם. באסה צודקת!

אופטימיות

מילה קטנה שמייחסים לה הרבה יותר מדי חשיבות.... סתם
. מאוד אופטימית אבל רבאק - באמת שזה היום הכי גרוע שאפשר לקבל את "הבשורה" הזו. נראה לי שזה משול לאדם שנולד ב 29/2
. מורחת משחה, נותנת זובירקס, מקווה שעד אמצע השבוע הבא נהיה אחרי... ובינתיים מקמבנת סידורי בייביסיטינג לימים הקרובים כי אצלי בעבודה אלו השבועיים הכי קריטיים בכל השנה ואין לי אפשרות להיעדר

יערית

New member
כל ילידי מס' 29

דפוקים :)) אם כבר הלכת על קורנפלור, לא לשכוח לבדוק שהוא לא מכיל גלוטן ואם לו, אז אפשר ממליגה?

../images/Emo101.gif

בריאות והחלמה מהירה עם פתיחת שנת הלימודים לגמרי ברגל ימין <באמת שלא התכוונתי שמרפי קפץ לבקר אותך
>

r o n i t 3 7

New member
תרופת סבתא - המלצה

אמבטיה [הכנרת תסלח לך] למהול עם קונפלור של יחיעם, לאפשר לילד לשכשך במים ... יומיים שלושה והוא בריא! הקונפלור מייבש מהר מאוד את הפצעים, ומונע שלפוחיות חדשות לצאת. בדוק. הרבה בריאות :))

וואלה ?

אני יודעת על שיבולת שועל (קוואקר) ואפילו חשבתי על זה, אבל הילדון בתזונה נטולת גלוטן ולהשתכשך באמבטיית גלוטן זה רע ...................... מבטיחה שינוסה עוד היום !!!

יערית

New member
מאמי <מחזירה לך../images/Emo3.gif>

יש לך ילד זהב בבית אם הוא בן מזל שור- הרווחת! <ואני לא משוחדת בכללללל>

גם אני לא משוחדת

הוא ילד זהב גם ללא קשר להיות בן מזל שור... אבל !!! יודעת אני בדיוק מהו המזל הזה כי גם אני בת אותו המזל
. (עכשיו תעשי את החישוב - מה קורה כש 2 שוורים נמצאים באותו הבית
)

למעלה