מר גמיש- צריכה עזרה מהר..

zipidipi

New member
מר גמיש- צריכה עזרה מהר..

אני מנסה למלא בלון בקמח, ולא מצליחה להכניס מעבר לתכולה הלא מנופחת שלו אין לי איך להכניס אויר ואז לשים קמח כי הכל פשוט בורח ומתפזר עלי ניסיתי דרך פיה רחבה שגזרתי ממים מינרלים וזה לא שינה אשמח לעזרה דחופה.. אני צריכה את זה לעוד שעתיים בערך..
תודה!

הדמר

New member
שני דברים

א- גם במר גמיש קטן הילדים ישמחו ב- לפי מה שפעם הבנתי לוחצים על הבקבטק ואז הוא מכניס הרבה קמח לבלון

zipidipi

New member
תודה על התגובה המהירה

נדמה לי שזה ממש קטן מדי אני מנסה גם עם אורז ועדיין לא מצליחה. אני אנסה בלחץ, כמו שהצעת.. אני מקווה שילך..

אדמה43

New member
מר גמיש הוראות הכנה

גם לי קרה מה שאת מספרת וכך תוך ניסוי ותהייה מצאתי את הפתרון, 1.ממלאים בקבוק חצי ליטר בקמח 2. מנפחים בלון לגודל מלא ומלבישים על הפיה 3. הופכים את הבקבוק וממלאים בקמח 4. משחררים את הבלון ומתחילים לשחרר אויר לאט לאט עד שנגמר האויר 5. מותחים מטה את גוש הקמח ככל שאפשר ואז מניחים את הבלון על הבסיס ועוזבים 6. כל שאריות הקמח יפלטו וישאר רק הקמח הדחוס בתחתית הבלון 6. קושרים סמוך ככל האפשר לבסיס הבלון וזהו מר גמיש מוכן להתוספות שיער עניים וכו' תעשי כמה ניסיונות עד שיצליח לך ומשם הכל קל אדמה.

zipidipi

New member
נשמע די ברור..

אני חושבת שהבנתי. תודה הפעם עשיתי את האדון עם מילוי אורז, ו-3 בלונים סביבו כדי שלא יתפרק מהר מדי תודה לכן!

למעלה