מר גאידמק היקר

מר גאידמק היקר

ראשית קבל את התנצלותי הכנה על שנבצר ממני להגיע למסיבת הסילבסטר המפוארת שערכת לכל המי ומי במדינתנו העשירה והבליינית. אתה יודע, אילוצים, קבעתי מראש עם המשפחה להדליק נר שביעי של חנוכה, על לטקס ופונצ'קס. מבטיח להגיע למסיבה שהבטחת לארגן ביום העצמאות. מה שבעצם רציתי להגיד הוא שלאחר רכישת 2 קבוצות כדורגל וקבוצת כדורסל אחת,התבשרנו השבוע שאתה עומד לרכוש עוד קבוצת כדורגל. הפעם משהו תוצרת חוץ, מועדון פורטמות מאנגליה. אני מניח שבכך לא תמו כל פלאיך ובכיסך נותרו עוד מזומנים לרב. יש לי מר גאידמק הצעת ייעול בשבילך. תרפה קצת ממועדוני ספורט, הגיע הזמן לגוון את הסל. תעבור בבקשה ליבוא שופטים. לא הבנת... לא שופטי כדורגל, אלא שופטים אמיתיים שעובדים (לפעמים) בבתי המשפט אצלנו. ואם כבר רצוי שופטים תוצרת חוץ, פשוטים כאלו, שלא שמעו על מונחים כמו: "מעצר בית", "עסקת טיעון", "נסיבות מקילות", כאלו שיגזרו מאסר עולם על רוצח, כאלו שיאמינו שאדם שיורד מביתו עם סכין ודוקר מישהו שעבר לידו ברחוב, אין כאן צרוף מקרים נדיר, אלא אדם שבאמת התכוון לרצוח. מה דעתך? שב על זה במהלך השבוע, הגיע הזמן שתתרום משהו לכלל החברה בישראל אנחנו זקוקים נואשות לאישיות נעלה כמוך. בהצלחה מכל הלב.

שילה1

New member
ועוד בקשה אליך אדון יקר-הרי קראנו

כי יש לך יחסים מסויימים עם תושבי חברון וחבריהם. אנא ,הסבר להם כי טלאי צהוב יוצר אצל רבים מאיתנו אסוציאציות שליליות, וגם טראומות. וכן הסבר לנערים ונערות אלו,כי לא נסכים שינהגו באלימות מול שוטרינו וחיילינו,הם בנינו,הנשלחים לשם כדי לבצע את חוקי המדינה. ואתה שהממון בכיסך-אנא,סדר ברב טובך מגורים אחריםלתושבי חברון אלו,למען נמנע מתופעות אלימות שכאלה בעתיד.אלא שכל פועלך לא יועיל לשוטרים ולחיילים שכבר נפגעו. התואיל איש יקר לשחרר מעות בודדות גם לפעולה נגד האלימות? ותבוא עליך הברכה.

s h o o s h a

New member
מישהו קורא, אבל מבין כנראה לא נכון

אחרת איך אפשר להסביר את הידיעה הבאה: "...הבעלים של בית"ר ירושלים והספונסר הראשי של הפועל ירושלים הודיע כי החליט להפסיק לתמוך בקבוצות הספורט ובשאר המוסדות להם הוא תורם..." אז מה? עכשיו גם לא יהיה מי שייבא לכאן שופטים אמיתיים לבתי המשפט בארץ...

shahril

New member
לשונאי בית"ר : אני מאחל לכם שתתפגרו

מקנאה, שתתחלפו עם ראש הממשלה המושחת שלכם.

למעלה