מר בנט

אדם חדש

New member
מר בנט ../images/Emo58.gif

בואו נראה אליו כוחות יש לו- נחמד לראות בפרק 18 שיש לו כח. כמו קלייר, גם לא יש את הכוח לרפא את עצמו. אחרת, אין הסבר אחר לכך שיורים בו, חור די רציני, ובפרק אחרי, שקורה עוד באותו היום, הוא כבר מסתובב כאילו כלום. כמו כן, יש לו את הכח לשלוט על מוחות/ לשכנע . למה? מפני שהוא מודד בפרק 17 את כל זוגות המשקפיים בבית. עד כמה שאני זוכר, בתור בן-אדם שמרכיב משקפיים, את המשקפיים מודדים בחנות, ואז לוקחים את הזוג שבחרת הביתה אחרי שבוע. אני חושב שהוא השתלט למוכר/ת בחנות על המוח, שכנע אותו/אותה לתת לו את כל הזוגות ולמדוד בבית. אין הסבר אחר! מישהו חושב על עוד כוחות? (חוץ מהכח הנוסף לסבול את מיסטר מאגלס ואת האובססיה של אישתו אליו)

Snow White King

New member
../images/Emo58.gif

אולי עזרו לו איכשהו? הרי גם האיש שהופך לשקוף נורה אז גם לו יש יכולת להחלים? ובקשר למשקפים נשמע די אדיוטי [בלי להעליב כמובן חחח]

MineraL

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לדעה השניה שלך על המשקפיים, לדעתי זה קצת פרוע..
והכח להחלים, לא הגיוני.. גם קלייר היא לא הבת הביולוגית שלו וגם הבוס ההוא שלו (שבדיוק שכחתי איך קוראים לו) דיבר בצורת פנייה "הם" ולא "אתם"

AdamINC

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חשבתי שיש לו כוחות בכלל...
העניין של המשקפיים קצת הזוי

noyil

New member
../images/Emo58.gif

2 התיאוריות לא נכונות: המקום שבו מר בנט אמר להאיטי לירות בו, היה מקום שבהמון סדרות וסרטים יורים בו באנשים, אין שם כלום חוץ מעור, שומן ובשר
בזהות בדויה סידני ירתה בווהן באותו המקום כדי שאחרים לא יירו לו במקום חיוני, וכך הצילה את חייו (אפילו שהעזרה הרפואית באה אחרי יותר מ6 שעות!). מר בנט כנראה מרוויח מספיק כדי להרשות לעצמו לקנות את כל זוגות המשקפיים, ואם לא, אז אולי יש חנויות שמרשות לך לקנות ואם לא אהבת אז להחזיר ולקבל החזר כספי מלא..

West Doll

New member
../images/Emo6.gifאני הבנתי...

זה שלא הייתי פה קודם כדי להגיד את זה לא אשמתי

למעלה