מר אישיות

Yaniv-DC

New member
מר אישיות

עשו ניסוי קליל. צאו לרחוב, תפסו כמה נשים ושאלו אותן - מה הדבר שאת מחפשת בגבר? בטח תשמעו כל מיני דברים כמו "שיהייה מצחיק" או "שיהייה חכם" או "שתהייה לו אישיות", אבל מאוד סביר להניח שלא תשמעו "שיראה טוב". האנשים החביבים של רשת פוקס החליטו שעל זה עוד לא עשו סדרת טלוויזיה, והגיע הזמן לעשות. את הפורמט של בחורה אחת ועשרים בחורים כולנו כבר מכירים, רק שהפעם כל 20 הבחורים יעטו על פרצופיהם מסכות. הקהל בבית ידע איך הגברברים נראים, אך הבחורה האומללה - לא. וכך על פני החודשיים בהם תשודר הסדרה האישה החביבה לא תראה שום דבר מלבד מסכות, והקריטריון היחיד שיעמוד לרשותה הוא כמובן האישיות. ופרק האחרון, אחרי הבחירה, תרד המסיכה. נשמע נחמד? נכון. אבל - לא זה הסיפור הגדול של התוכנית. כבר חודש רצים פרומואים לסדרה החדשה, ואתמול, לראשונה, בשנייה האחרונה של הפרומו אמרו "Hosted by מוניקה לווינסקי". כן כן, מוניקה לווינסקי היא היא המגישה. היה שווה הסיפור עם בילי. "מיסטר פרסונליטי", ימי שני, 9 בערב (8 סנטרל), פוקס. ואפרופו אישיות - סופסוף אמריקה הקיאה את ריקי "לא יפה לצחוק על מפגרים" הרקולס. עכשיו הגיע הזמן להפטר מג'וש.

שלית

New member
בדיוק התכוונתי לשאול...

את מי העיפו אתמול כי לא יצא לי לראות...באמת הגיע הזמן שריקי יעוף (מתי כבר יעיפו את כרמן???) בכל מקרה - תודה שענית לי מראש...

מוניקה לווינסקי???

זאת לא זו שאמרה שהצביעה רפובליקנים בבחירות האחרונות, כי הדמוקרטים השאירו לה טעם רע בפה?

ליילה

New member
איך שהוא פספסתי את עניין

המנחה בפרומואים אתמול... ללא ספק פספוס רציני. אז עכשיו בהסתכלות סוציולוגית כמה נקודות - 1. לא משנה מה כותבים עליך באמריקה, משנה רק שמאייתים את שמך נכון - המשפט הזה מוכיח את עצמו שוב ושוב, כי אפילו במדינה הצבועה ששמה על דגלה את השמרנות המינית הצניעות וערכי המשפחה, בחורה שהתפרסמה כזונה של הנשיא, וכל מה שעשתה היה בסך הכל (ותסלחו לי על השפה) למצוץ לו, יכולה להגיע רחוק מבחינת כסף ופרסום, כאילו יש לה כשרון במשהו... 2. שוב מכה אותנו גל תוכניות המציאות האמריקאי, שאין לו סוף. עוד לא נגמרה תוכנית אחת וכבר עולה השניה בקצב מסחרר - נגמר הרווק, התחילה הרווקה, רק זו נגמרה וג'ו מליונר עלה למרקע, תוך כדי יש לנו מהדורה חוזרת של אמריקן איידול, אני ידוען תוציא אותי מפה, המשפחה (שהיא בעיני הכי פחות מוצלחת, ולא ממש הצליחה לתפוס אותי), נשואים על ידי אמריקה, ועכשיו זה.... עוד זה מדבר וזה בא.... ואם כבר הזכרתי את נישואין על ידי אמריקה (אני נורא נהנית לתרגם את שמות התוכניות האלו, זה מאוד מבדר) אז ביום שני פרק הסיום הגדול, בו יערכו החתונות, ולפי הפרומו יש כאלו שיזנחו במורד השביל (עוד תרגום משובח
) בדקה ה 90... ולגבי אמריקן איידול - טוב, אז פספסנו בגדול, כרמן נשארה, אבל אני בטוחה שכולם מבסוטים מהתוצאה הסופית... פשוט לא חשבנו שלאמריקאים יש מספיק שכל להעיף אותו...

adoni

New member
אני ויתרתי על פוקס

חוץ מ - 24 אין שם מה לראות. בדרך כלל. רציתי דווקא להמליץ על תכנית חדשה שמשודרת בערוץ FX (שהביא לנו את The Shield) המשובחה, ששמה Lucky. תנו לה הזדמנות. אמנם אין ניחוח איכותיות כמו six feet under של HBO, אבל מאוד נהנתי מהפרק הראשון. לדעתי היא משודרת בימי שלישי ב - 9 (ET).

Yaniv-DC

New member
לאדוני וללילה

אדוני - FX שייך לפוקס... מעין ערוץ בן כזה לילה - נו, את לא קוראת הודעות שלי? מה זה "שוב"? זה אותו הגל עליו סיפרתי בעבר - 6 תוכניות ששודרו בתחילת העונה, 24 תוכניות המשודרות במיד סיזן ובאוף סיזן. שאני לא אאלץ לערוך כאן בוחן פתע.

ליילה

New member
יניב, לא רק שאני זוכרת, זה היה

מעין סיכום מופתע חדש של כל הדברים האלו, פשוט , כל תוכנית חדשה שעולה אני פשוט לא מאמינה למראה עיני, הם אפילו לא גומרים אחת וכבר מתחילים את השניה... ולא רק שאני זוכרת, אני גם זוכרת שעשית כתבה על זה לרואים עולם, והבטחת לשתף אותנו אחרי השידור, ואני עדיין מחכה......

למעלה