מר אדוני...

barbarossa

New member
מר אדוני...

מר אדוני: אתה בסך הכל בן 19.. מה גורם לך לחשוב שאתה יודע יותר טוב מכולם על הכל?

Anne4

New member
מר אדוני - אני מאוד נהנית מכתיבתך!

ואני בת 46...
המשך כך!

מי אמר לך שאני יודע יותר מכולם?

אני מודה שאני אדם דעתן, ואני לא מפחד להשמיע את דעותיי, גם אם הן נגד הקונצנזוס. בין זה לבין הקביעה שאני יודע יותר מכולם, הדרך ארוכה. עם כל הכבוד לגיל, אני לא חושב שהוא שיקול. כשהצטרפתי לעתודה והגעתי בגיל 18 לאוניברסיטה, ידעתי שחלק מהתגובות יתייחסו לחוסר ההתאמה בין הגיל למחשבות הגדולות בראש, אבל אני לא חושב שאני מפותח שכלית פחות ממישהו יותר מבוגר ממני. הכל עניין של ניסיון חיים, ולי יש אותו בשפע. מפאת גילי הלא-ממש מופלג, עוד לא איבדתי את הרצון לשנות את הדרך שבה המדינה הזו מתנהלת, ואני עדיין חושב שזה אפשרי. כל דעה שאני משמיע היא בגדר דעה בלבד, והיא באה לשכנע אנשים להצטרף אליי. יש בי מרירות רבה על כך שאנשים לא משמיעים את דעותיהם על המצב במדינה. מעדיפים להבליג, לחיות מהיום להיום, העיקר לא לגעת בנקודות הכואבות. Well, אני אדם שנוגע בנקודות הכואבות. יותר טוב ככה, מאשר לחשוב שלא עשיתי כלום למען המדינה כשהייתי יכול לעשות. זה שאני בטוח בצדקת דעותיי, גם לא אומר שאני יודע יותר מכולם. את רוצה להצטרף אליי - תיסלם, את לא רוצה - זב"ש, כמו שאומרים. אני לא האיש שיכריח מישהו לעשות משהו כנגד דעתו. מקווה שתשובתי מספקת אותך, שלך, מר אדוני

מגי35

New member
בלי קשר לגיל....

אני מאוד מעריכה אנשים שבאים לידי ביטוי .אינם מפנימים דיעותיהם. ויהיו הדעות אשר יהיו. אבל...בכל זאת לנסיון יש מהלכים בחיי היום יום, מה לעשות, ולא רק הדעתנות היא המפלסת את הדרך בחיים. גם אני עברתי תקופה קשה של מה שאתה קורא "מרירות" על מה שקורה במדינה. במקום לאכול את עצמי. עשיתי מעשה. התנדבתי לעבודות שירות בביה"ח "שניידר".ונתתי 3-4 שעות יוםיום לאחר שעות העבודה שלי. זו לא בריחה מהמציאות. זה נקרא: הגשמה. לי היה טוב. לילדים היה טוב. כי בעיני, הדרך להיות תועלתי, היא לתת. לתת. ו..לתת.

בוא ואספר לך משהו...

מר אדוני, המכונה בין חבר "בחור טוב" יודע יותר מהרבה אנשים ויודע יותר דברים. אוצר המילים שלו גבוה יותר מרב חברי הכנסת שלנו הידע הכללי שלו נרחב יותר ממרבית האנשים בארץ הזו. אל תלכלך על אנשים שאתה לא מכיר, זה מאוד לא מנומס

למעלה