מרתף האוצרות

pontiy

New member
מרתף האוצרות

מרתף האוצרות שעות פתיחה: בערב א - 18:00-20:00 ב - 8:00-10:00 בבוקר כמו כן ניתן להתקשר איתי ולבאו בשעה הנוחה לכם יותר. טל.052-6622412 , 5351904. חנה מלמד. מיקום: ליד בית של איליה מלמד עולים במדריגות לתוך החצר,ממשיכים ישר עד סוף המרפסת מצד שמאל. אפשר להשאיר חפצים ליד הכניסה לחנות . מחיר: פריט בחנות עולה 5 ש"ח, חוץ ממעילים שעולים 10 ש"ח,ו-3 ש"ח דברים קטנים לתנוקות (גופיות,תחתונים,גרביים) אודות לנדיבות תושבים נפתח מפעל חסד - "מרתף האוצרות" לפני כחצי שנה. יש כמה דעות לגבי קניות ב"מרתף" . אני רוצה להבהיר את הדעה של אישה אחת ,שאמרה שלא יכולה לאפשר לעצמה לקנות ב"מרתף האוצרות" ,כי בכך היא תקטין סיכוים לנזקקים לרכוש בחנות. בדיוק להפך: עצם קיום החנות מותנה בנדיבות אנשים שמביאים בגדים\ חפצים . זה מצד אחד. מצד שני מותנה ברצון אנשים לקנות בחנות. אז קניה מרובה גורמת לשגשוג החנות ומזה גם תושבי הכפר(ולא רק) יוכלו להנות. וכמובן תרומה ,שהתחלתי כבר לתרום החודש מרווח של "מרתף" לקרן צדקה של הישוב ,תגדל. מספר אנשים שבאים לקנות הולך וגדל,אך עדיין יש פער גדול בין כמות הדברים שמביאים (מדובר בבגדים וחפצים במצב טוב רק) וכמות הדברים שקונים. וחבל - אני נאלצת פשוט לזרוק את אלה שאין מקום בישבילם בחנות (עדיין אני מחפשת מישהו שמוכן להעביר אותם למרכזי חלוקה לנזקקים ). ב"ה,אין הרבה נזקקים בישוב שלנו. אני רוצה להוסיף שנהנת מכל קונה שבא לחנות,אך הכי נהנת מאלה שרצונם לרכוש דברים ליצירה. שלל צבעים,סגנונות,מחיר סימבולי יוצרים תנאים טובים לכך. אישה תפרה מכנסיים יפיפיים מאפודה שקנתה ב"מרתף". עוד אישה סורגת באצבע שטחים ממכנסים וחולצות טריקו צבעוניים שיש בשפע ב"מרתף". שלישית רכשה כד ונעליים לעיצוב. יש מבחר גדול של בגדים\חפצים לא רק ליצירה: מכנסיים,חולצות,נעליים,מעילים וכוי לנשים,גברים,ילדים ותנוקות. קלטות,דיסקים,תיקים וכוי. תודה רבה.

למעלה