מרתיח
לכולם שלום ! אני רוצה להביע את מחאתי החריפה בנושא מסויים ואני רוצה לשמוע מכם את דעתכם (אולי אני סתם מתעצבן) בשנה האחרונה אני צולל המון באיזור ים תיכון עם חבר נוסף שיש לו סירה במרינה בהרצליה. שנינן מחזיקים ציוד מלא וזקוקים רק למילוי אוויר (לא בשקל אחד לצערי) , לאחרונה נסגר מועדון דוגית
בנמל תל אביב הישן ועבר , בעקבות האיחוד , למרינה בתל אביב שלשם אין גישה לחלוטין עם הרכב (אלה אם אתה משלם 20 שקל לחניה) ועדיין צריך לסחוב את המיכלים כמה מאות מטרים ! בקיצור , שאר המועדונים בנמל תפסו להם שיטה , שלדעתי היא מטונפת לחלוטין, והיא לדחוס מיכלים לאנשים רק אם הם קונים כרטיסיה של 20 דחיסות במחיר מופקע של 400 שקל ! אם תרצה לדחוס רק שני מיכלים אז תהיה חייב לקנות כרטיסייה של 20 , לא מעצבן ? במועדון סנפיר אמרו לי שזה מדיניות הבעלים (חמדנות הבעלים ?) ובשבה ים הגדילו ואמרו שהם חייבים לעשות כך כי הם רוצים להכיר את המיכל
מה תגידו על זה ? האם התאחדות הצלילה לא יכולה לעשות משהוא בקשר לזה ? האם חייבים המועדנים לאנוס אותי לדחוס את המיכלים אצלהם ? אשמח לשמוע את תגובתכם בנושא שלומי
לכולם שלום ! אני רוצה להביע את מחאתי החריפה בנושא מסויים ואני רוצה לשמוע מכם את דעתכם (אולי אני סתם מתעצבן) בשנה האחרונה אני צולל המון באיזור ים תיכון עם חבר נוסף שיש לו סירה במרינה בהרצליה. שנינן מחזיקים ציוד מלא וזקוקים רק למילוי אוויר (לא בשקל אחד לצערי) , לאחרונה נסגר מועדון דוגית