מרתיח

asafz8

New member
מרתיח

לבית הספר שלי אין ייצוג במועצת התלמידים העירונית מאחר ומועצת התלמידים שלנו "לא לגיטימית". מועצת התלמידים בבית הספר שלי הינה דמוקרטית- כל תלמיד המעוניין להצטרף למועצת התלמידים, לפעול ולתרום יכול אין בחירות למועצה אך עם זאת יש בחירות למבקר המועצה, ליו"ר הכללי של המועצה וכן ליושבי ראש הוועדות השונות. מועצת תלמידים עירונית יקרה אנא הרשו לי ללמדכם שיעור בדמוקרטיה. מניעת ייצוג של בית ספר ככל בתי הספר זה לא דמוקרטי. שאלה- האם לארגון יש יועץ משפטי? יום טוב

אפשר לבדוק את זה

הי אסף, אם תגיד לי איזה בית ספר אתה באיזה עיר אני אוכל לבדוקר את העניין ולהוציא את האמת לאור. בטח סתם אי הבנה. אמירה

אסף,

כיוון, שאני יודע באיזה בית ספר אתה, אני מבין את בעייתך. מן הסתם, בית ספרך מיוחד, וכולל בתוכו מקצועות מיוחדים- בעניין זה, בית ספרך נחשב כ''חצי פרטי'' והשתייכותו לבתי הספר העירוניים האחרים, שנויה במחלוקת. יחד עם זאת, בית ספרך הוא כן בהשגחה של העייריה, ולכן, יש צורך בזה שלפחות כמה נציגים כן יהיו נוכחים במועצה העירונית. אני לא ממש יודע, את מספר המועצה- או עם מי לדבר במועצה העירונית, אשמח אם תתן לי, בשביל גם להבין כמה עניינים שקשורים אלי. לדעתי, אתה יכול לפנות למשרד החינוך בעניין.

למעלה