מרתון 103fm

alpha80

New member
מרתון 103fm

רוצים לשמוע את המיטב של דידי? את כל הצעקות של נתן זהבי? את ה"תזרקי אותו" של ורדה? עכשיו - עד 12 בלילה. המיטב של 103fm.

שלום לאורן עמרם

מקווה שסלחת לי על הביקורת לגבי הג'ינגל ההוא... ואם לא אז יום כיפור זו תמיד הזדמנות לבקש מחילה פעם נוספת. את אשר כתבתי - כתבתי כביקורת מקצועית, ולא היתה לי כוונה לפגוע. מקווה לראות אותך כאן בדיונים!

alpha80

New member
שלום לעופר להב גררררר

יו. מה נהיה... ברחתי מנענע לפה ואתה גם פה
שלום ידידי משכבר הימים... מה שלומך. עברנו מאז עוד עשרות פרומואים שלא קטלת אז אני מניח שהם היו בסדר
. אולי נעלה את הנושא לדיון גם פה ונראה מה חושבים
שנה טובה ומוצלחת גם לך...

alpha80

New member
אה. שטויות...

באחת מגיחותיי המועטות לפורום ההוא נתקלתי בביקורת שנמתחה על אחד הפרומואים שעשיתי לורדה רזיאל ז'קונט, ואולצתי להגיב....
יודעים מה.... בואו נחכה לתשובה של מנהל הפורום למסר ששלחתי לו לפני כמה ימים, אם הוא יסכים להעלות מידי פעם לפה פרומואים עתיקים של ורדה אז נוכל לפתוח פה את הויכוח מחדש עם עופר

האגס 1

New member
שמעתי את חלקו

ולפי עניות דעתי, רצוי היה לקיים אותו במתכונת שבה כל שעה תוקדש ללקט מתוכנית מסוימת - שעה עם לקט-ורדה, שעה עם לקט זהבי, וכו'. הפוליטיקה של זהבי, הנונסנס של דידי הררי, והייעוץ הפסיכולוגי של ורדה, אלה מרכיבים שביחד יוצרים תבשיל מאוד משונה ולא אחיד, מי שמתחבר לאחד מהם לא בהכרח מתחבר לשאר. לא יכולתי להאזין לאף אחת משעות השידור בשלמות, כי כל אייטם שם לקח לכיוון אחר.

למעלה