מרתון של שינוי!

• פותח הנושא tapr
  • פורסם בתאריך

tapr

New member
מרתון של שינוי!

לא, לא ריצה... חשבתי שזה יהיה רעיון טוב לעשות שירשור שבו חברי הנוער (כן, אתם...) וכל מי שבא לו ודעתו שפויה, יציע רעיונות מקוריים וטובים לפעילויות של הנוער. ממש כמעט כל סוג פעילות, לתא יחיד או לרבים, הפגנה או פעולת התנדבות. כתמריץ, מי שיביא רעיון ממש טוב ובר ביצוע, אני אביא לו אישית סוכייה בסמינר, או בפעילות שתתקיים!.. אז יאללה, תתחילו כבר!

Sashka7

New member
איזה באסה

שאף אחד עדיין לא ענה לך, אז אני אהיה הראשונה!!! אני חושבת שאחת הפעילויות שאנחנו יכולים לעשות היא ימי כיף לתלמידי חינוך מיוחד או לילדים נכים או חולי סרטן... פשוט להגיע אליהם למוסד ליום שלם אולי אפשר גם להביא מתנות קטנות(במיוחד אם נבוא בחג) ולהכין כמה פעיליות שיהיה להם כיף כגון משחקים , הצגה , או כל דבר אחר... נראה לי שזה יכול להייות כיף גם לילדים וגם לנו וחוצמזה אנו יכולים ללמוד הרבה דבריפ מעניינים מהם וזו מצווה גדולה לשמח ילדים!!!! ואולי גם אפשר יהיה לגייס שם בני נוער לשינוי...(נקורדה למחשבה) אני מקווה שיש כאן עוד כמה עם רעיונות מעניינים אז כתבו אותם!!!

Red R

New member
מרוץ "לפיד"

כמו ב1999 זה גם מושך המון תשומת לב וגם זה מוסיף לכושר:) מרוץ למען שינוי התקציב הבזוי יכול להיות דבר נפלא רם.

למעלה