מרתון סקראבס!!!

TheLost

New member
מרתון סקראבס!!!

אם בא לכם לעשות מרתון של העונה השישית של סקראבס אז קבלו- ביום חמישי (יום העצמאות), מהבוקר ועד הערב- כל העונה השישית של סקראבס ברצף!!! בערוץ yes stars 3. תהנו

minimous

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif איזה יופי!!!!

למרות שזו לא עונה משהו, זה ממש ממש מגניב! תודה על המידע

Roncha87

New member
מה יהיה?!

זו הייתי אני, שכחתי להחליף מהיוזר של אחותי.

steelwater

New member
באמת? חחח יצא מצחיקה!../images/Emo6.gif

אני מבינה שאחותך אוהבת את אבודים, או שאני טועה?

Roncha87

New member
חחחחח האמת שלא ממש

לא שידוע לי לפחות, איך הגעת למסקנה הזאת? יעל אגב, בלי שום קשר! ב-20.5 יש אצלנו במכללה פסטיבל שנקרא "שובר מסך". פסטיבל טלוויזיה עם מלא פאנלים, אנשי טלוויזיה ידועים, כיתות אומן [שזה יותר אינטימי], שחזור של המעגל עם דן שילון ועוד כל מיני. זה פתוח לכולם נראה לי. בקיצור, תבואי! תבואו כולם!
. באמת שהולך להיות ענק! http://www.broken-tv.co.il/

steelwater

New member
נשמע מגניב!

יכול להיות שאני אבוא. התקשרו אלי מסם שפיגל!!! שכחתי לציין את זה בדבר טוב שקרה לי השבוע. אמרו לי שישלחו לי את המבחני בית ב-1.6 ושהיום פתוח יהיה ב-25.6. מה שקצת לא טוב כי נאי מתכננת לטוס ב-25.6... הגעתי למסקנה הזאת בגלל שהשם משתמש שלה הוא TheLost.

steelwater

New member
אוי, יצאתי כל-כך טיפשה!!!

חשבתי לעצמי שזה מצחיק שלאחותך יש את אותו השם משתמש בערך של TheLost שלנו, אבל אז הבנתי שהשם משתמש של אחותך זה minimous וזה TheLost המקורי שכתב את ההודעה הזאת חחחחחחחחח!

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif חחחח קרעת אותי איהז בלבול עשית פה

מגניב לך על סם שפיגל!!!
אני ממש שמחה בשבילך! אמרת אבל שאת מתכננת לטוב מתחילת יולי עד תחילת אוגוסט! אגב, אין מצב שאני אגיע לאנגליה עד סוף יוני.. המבחן האחרון שלי הוא רק בתחילת יולי. עד מתי את מתכננת להיות באינגלנד?

steelwater

New member
איי, נו, איי כרייזי!

זה בסדר, אני מתכננת להיות שם כנראה מה-25.6 עד ה-31.7 או משהו כזה אז יש לך את כל יולי להצטרף אלי. רון, תעשי הכל כדי לשכנע את ההורים שלך, תתארי לעצמכם שנייה את הסיטואציה הזאת: אני ואת יושבות בפאב אנגלי ושותות כוס בירה אנגלית איכותית כשברקע מתנגנת מוזיקה אנגלית מעולה. בחורים אנגלים חתיכים שומעים את המבטא המוזר שלנו ומצטרפים לשולחן כדי לברר מאיפה אנחנו ואז מעבירים איתנו את שאר הערב בבידחות מטובלות במבטא בריטי מסוקסס. לאחר מכן אנחנו הולכות למעודון בו מתקיימת הופעת אינדי מגניבה ורוקדות, שרות ומשתעגות ואז חוזרות הבייתה ברכת התחתית עייפות, אך מרוצות.
Modest Mouse - Dashboard

Roncha87

New member
אהההההההההההה../images/Emo99.gif

אני מזילה כעת דמעה מהתרגשות!!!
אוחחח כמה אני מתה לבוא גם! אני באמת מטפטפת לאט לאט להורים שלי שזה מאוד חשוב לי לטוס לאנגליה ושאחת הסיבות שאני רוצה למצוא עבודה זה כמובן גם לממן את עצמי אבל גם לממן לי לפחות שבוע באנגליה. בכל אופן כבר העליתי בזהירות את הרעיון שנעשה חצי חצי במקרה ואני אמצא עבודה נורמלית. [אבא שלי חשב גם על איזה חבר שלו שאולי צריך עובדים.] בקיצור אני במירוץ שכנוע ומציאת כסף. [כמעט העזתי לבקש מימון של הטיול מתנה ליומולדת
]. אגב, כמה עלה לך כרטיס? פשוט כי במקרה ואני אזמין, יולי אוגוסט זה נורא יקר, רק אם מזמינים עכשיו אפשר למצוא מחיר נורמלי לא? אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 בריטיש בויז יו אר ביוטיפול!!!!
<חפירה!!! יההההייי>

steelwater

New member
ויש להם מבטא מדהים!

הרגע חזרתי ממרתון דוקטור הו ואני אראאאדשגמשחגישחשעיח.... אז זהו, שזה משתנה כל יוןם, בימים שאני מתכננת לטוס ולחזור זה עולה לי 670 דולר, שזה סבבה כי זה רק איזה 2600 ש"ח, אבל בימים אחרים זה יוצר יותר. אני אברר לך. מתי בערך תוכלי לטוס? גם כסטודנטית תהיה לך הנחה. חיבת לרוץ לעבודה, ביי!

Roncha87

New member
אני ממש לא יודעת...

המבחן האחרון שלו הוא ב-6.7 במקרה וארוויח מספיק כסף ו/או ההורים החמודים שלי יחליטו לעשות לי הפתעה ולממן לי את הטיול אז מיום למחרת אני כבר יכולה לטוס
. כלומר 7.7. זה במידה שכשאמצא עבודה יתנו לי להעלם להם לאיזה שבוע.

steelwater

New member
ה-7.7

זה התכנון המקורי של הטיול שלי ואולי היום שבו אני אטוס בסוף, אבל אני מקווה לטוס ב-25.6.

steelwater

New member
תודה על המידע

אין לי יס, אבל זה לא ממש משנה כי העונה השישית גם ככה מסריחה חחח. סתם, אני מניחה שהייתי רואה את המרתון הזה ופשוט קצת מתרחקת מהמסך ברגעים ה-Cringe worthy.

Jagged chaos

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

למרות שלא מזמן ראיתי אותה.... ויש לי אותה על המחשב. זאת היתה יכולה להיות הזדמנות מגניבה לראות סקראבס בטלויזיה עם כמה חבר'ה במקרה ש- 1- לא הייתי בכלא צבאי כמו שאני איהיה כנראה ביומהעצמאות 2- אם לא הייתי עדיין בגיל שבעדיפות שלי זה לבלות
.

jess r

New member
כשאתה אומר

"כלא צבאי" אתה מתכוון לכלא כלא, או שזה סתם סלנג של חיילים?

Jagged chaos

New member
כלא כלא...

כאשר חייל מבצע עבירה אזרחית קטנה או עבירה צבאית, הוא עובר זמנית לכלא צבאי (יש כמה בסיסים כאלה בארץ)- בסיס שנראה כמו כלא והשגרה היומית שלו היא כמו של כלא. זה מתבטא בזה שנגיד וקיבלתי 60 יום כלא, אז במשך 60 יום אני לא יוצא מהבסיס הזה, מתבטא בזה שבמקום חדרים יש תאים (ובמקרה של מופרעים זה כבר אגפים ותאים מבודדים) ותנאי מחייה מנימליסטים (כמו שבחיים לא יהיה שם משהו מתוק כמו שוקולד או שוקו, אין טלויזיות,אין MP ואין פלאפון, זכויות החייל בכלא נותנות לו 3 דקות שיחת טלפון אחת ביום, שגם אותה אפשר לשלול). המפקדים (בתקפיד סוהרים) של הכלא משמעתיים, קשים ובדרך כלל מנסים בצורה מכוונת לשבור את החיילים. קיצור, לא מקום אידאלי.

Roncha87

New member
מצטערת לבאס אבל בנוסף

יש לך דפוק. כלומר 60 יום שלא נספרים בפז"מ. שזה לדעתי הכי מבאס [לא שיש לי ניסיון בזה, אני וויתרתי על הצבא אחרי 8 חודשים].

Jagged chaos

New member
כן זה מבאס...

אבל אני לא חושב שאני אתבאס כל כך.... זה לא שסירבתי פקודה או משהו.... ככה או ככה נגזר עליי שאני אעשה יותר משלוש שנים, החודשיים וחצי דפוק שלי היו יכולים בקלות להיות 4 חודשים עם תיק פלילי... (וכל זה בגלל ג'וינט בבית.... בחיים לא עישנתי בבסיס, אני חושב שצה"ל חייב לרדת מהבדיקות פתע של השתן... שיעשו חיפוש בבסיסים על חומרי עישון ואז יעצרו ת'בנאדם....זה שבנאדם מעשן בבית שלו, בחיית רבאק...זה כבר כמעט חדירה לפרטיות...)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמעולה!!

זה אומר שאני אראה בפעם המאה את פרק המחזמר

למעלה