מרתון ירושלים...

מרתון ירושלים...

לקחתי לעצמי שלוש שעות הפסקה מבית ספר והלכתי לרוץ עם כמה חברים את המסלול של ה-10 ק"מ. זאת הייתה הריצה הכי ארוכה שהייתה לי בחיים, אבל לא היה כל כך קשה, עשיתי את המסלול ב50 דקות, אבל לא נרשמתי לתחרות, אז אני לא רשום בזמנים, סתם רצתי עם כולם. אז אם ראיתם מישהו עם חולצה לבנה שכתוב עליה גדוד לביא ויש את הסמל של הצופים (לא של הצבא...היו כמה כאלה דווקא) אז זה הייתי אני...מישהו עוד היה?

יוסדוס

New member
אז אני...

לא הייתי שם כי היה לנו סיור בירושלים עם הבצפר אז לא הזדמן לי אבל עברנו דרך המסלול שלכם ועצרו אותנו לאיזה חצי שעה והכל כדי שתוכלו לעבור בכביש בי פער... מקווה שנהנת... יוסי

חחחח

כן בקילומטרים האחרונים שעברנו דרך שדרת המוזיאונים והבית ספר שלי (וגם השבט שלך...) עצרו את כל התנועה, אבל הפער בין הראשון לאחרון היה משהו כמו שלושת רבעי שעה! זה הרבה זמן לחכות.... וכן, נהנתי מאוד!

rshamir

New member
דווקא הייתי שם היום

עבדתי בשמש וחזרתי שרוף לגמרי בפנים.

rshamir

New member
לא התחריתי

עבדתי שם, צילמתי בוידאו ומטלות נוספות.

אה נכון אתה עובד בערייה...

ואם כבר העירייה הזכרת לי, אחד הילדים שרץ איתנו במשלחת הלא רשמית של ליד"ה (שאפילו לא נרשמה לתחרות) ועשה 43 דקות (!) היה מסטול לגמרי אחרי התחרות וכשלופליאנסקי ועמדי (שבאו להזניק את החצי מרתון) הלכו בדיוק גם אנחנו הלכנו אז הוא בא אליהם ואמר להם "מי מבניכם זה ניר ברקת?" שניהם התפוצצו מצחוק, וכמובן שכולנו נשפכנו על הרצפה...היה קורע (בסוף הסתבר שניר ברקת באמת רץ את החצי מרתון...אתלט)

למעלה