גם לי היה נעים לפגוש אותך...
אמנם הגעתי מאוחר ממרתון אחר, וגם חצי הרוג, אבל הצלחתי לדדות על הרחבה עוד קצת {נראה אתכם רוקדים "דבקה רפיח" פעמיים...}. כשהגעתי, אחרי 3:00, כבר לא היה כל כך מלא {למרתון האחר הגיעו פליטים מהמרתון הזה מכיון שהיה מפוצץ כדבריהם} למזלי...נשאר לי מקום לרקוד... בכניסה חיפשתי ת'קופאי... שמזמן סגר ת'קופה {אז אני חייב לירון כסף}. כשירדתי לרחבה, בירכתי את ירון- שכרגיל נראה נלהב ושמח - וביקשתי ממנו שיקרא לדורית. היא באה וקישקשנו מעט {בוא'נה.. חתיכה זאתי}. היא הזמינה אותי לריקוד "שיר למענך", והציעה לעזור לי למצוא בת זוג לשאר הערב {תודה דורית}. הכרתי גם את איתן מזרחי, שהחליף את ירון לאחרונה כשהאחרון היה בחו"ל. ממנו ביקשתי רשות לרקוד עם דורית, כי הספקתי לקלוט שהם רוקדים יחדיו.. פגשתי עוד קורא בפורום שלא כותב בצורה פעילה {נדמה לי שהניק שלו הוא "מונל"... אבל לך תדע מה קלטתי בשעות הללו}, שבא עם הבת שלו - כותבת בפורום תחת הניק רעותוש..שוחחנו מעט על השטויות שכותבים לעתים בפורום {הממ... ראו למשל שרשור הגזים... חיחיחיחי} והוא המשיך לרקוד זוגות עם בתו. שוחחתי מעט גם עם פלג, הנער האנרגטי שעוזר לירון בהרקדות. הוא התלוצץ על כך שיורדים עליו בפורום, ואני כמובן אמרתי לו שלא לכל דבר שנכתב בפורום צריך להתייחס... {אבל ביננו, חשתי אצלו גם סיפוק מכך שהוא בכותרות... נכון פלג?} - אין ספק שהבחור נמצא על הכביש המהיר להיות מרקיד - בהצלחה... רציתי לפגוש גם את סטיקי ומספיק.. {לאיפה נעלמו המלעונים האלה?} אך לא יצא... בטח כבר הלכו עוד לפני שבאתי. בקיצור, רקדתי לסירוגין עד 5:00 - בהזדמנות זו אודה לבת הזוג שרקדה עימי ואף הואילה להשאר עוד קצת לסבב הזוגות האחרון - מאוד נהניתי לרקוד עימה {היא לא קוראת בפורום - אז חבר'ה - מסרו לה תודה נוספת ממני} ואז יצאתי דרומה לכיוון רחובות... ב 6 וחצי כבר הייתי בבית..רצוץ, גמור, שפוך - אך מבסוט... אז לכל קוראי/כותבי הפורום מהצפון - חג שמח - היה נעים להכירכם, נתראה עוד..הממ... ואללה - אולי חודש הבא.