מרתון באלונים

מרתון באלונים

האמת? היה די מאכזב. ההמונים הפעם לא התיצבו כתמיד אבל האוכל והמלצרות של המרקיד היו 5 כוכבים. מה יהיה? נ.ב. בהרקדה אתמול היה איום ונורא. מתי כבר יהיו מזגנים? אני בטוחה שאני מדברת בשם המון אנשים.

עוז 2002

New member
זה לא ממש משנה יום טוב...

אם לא שמת לב, מידי פעם נכנס "אורח חדש" לפורום וטוען שהתאכזב מההרקדה באלונים. הם בד"כ נמוגים לאחר מכן... כואב לי שאנשים טובים משלמים את מחיר הבמה הפתוחה והדיסקרטית, אבל גם לדמוקרטיה יש מחיר. אני מקוה שהקוראים ידעו לסנן את הביקורת האמיתית מן ההשמצות הסתמיות, ושזה לא יפגע בפורום כאמצעי להעברת מסרים. סופשבוע חמים וסוער לכולם...

יש סתירה בדבריך

יש סתירה בדבריך אם ההמונים הפעם לא התיצבו איך יתכן שההמונים התאכזבו ? הרי את אומרת, שאת מדברת בשם המון אנשים לי יש התחושה, שאת הוגה מהירהורי ליבך....

ארוע קיטרינג

תופעה מוזרה השתבצה לריקודי העם בצפון, שרות קיטרינג ומלצרות. אולי שווה כבר ללכת וללמוד טבחות ומלצרות במקום הדרכת ריקודי עם. לא מספיק שאנו המדריכים צריכים לדעת להרקיד, אנו גם צריכים למלצר.ואז כישישוחחו על ההרקדה שלנו יאמרו:"נו איך היה העוף? אהבתי את הסלטים הם היו טובים מאוד, והג´חנון בכלל היה משהו....."
אמת חבל לדבר על הריקודים הרי הם לא חשובים יותר אז מדוע לא נדבר על המזון!!!!!.הרי באנו לזלול ולא לרקוד.הרי מרתון טוב נחשב לכזה שבו יש שירות קיטריניג והעיקר שהוא טוב והמלצר(מדריך) היה מעולה! לאן הגענו.

למעלה