מרתון באילת 2-12-05

מרתון באילת 2-12-05

מתוך טיול מדהים מהצפון אל העיר הדרומית הגענו עם ציפיות אל המרתון שחיכינו לו כל -כך לא אלאה אתכם בפרטים ואנסה לנסח בקצרה את האכזבה שנחלנו במילה אחת. צמא. הרגשנו צמא אנמק אפרט ואסביר , היינו צמאים לאוירה אשר הייתה לוקה בחסר וצמאים לשתות כן, כן!! לשתות!!! באמצע המרתון אזלו הכוסות וגם המים במיחם . כמי שמורגלים לרמת אירוח מושלמת היינו מאוכזבים ואף מעט המומים . ההרקדה אומנם התקימה אך לא היתה אוירה של מרתון. ולך אירית שוורץ המארחת : עלייך לשקוד ולהכין שיעורי בית איך מארחים רוקדים ד.א. יש מורים מעולים בצפון קחי זאת כביקורת בונה לפני הפדיחה הבאה . אהההההה ... אהבתי את התחפושת (?) של רקדנית הפלמנקו . איזה מזל שלא הייתי צריכה לשלם, גם 25 שקלים זה TO MUCH! ד.א. אולי הסבת מקצוע ? מה את אומרת על תיאטרון??? סתםםםםםםםםםםםםםם.

תגובה למרתון באילת 02/12/05

אכן לא היתה אוירה טובה במרתון באילת וחבל, אני וכמה וחבריי וחברותי התאכזבנו מחוסר הארגון מחוסר השמחה ועזבנו מוקדם את המרתון, נגמרו המים החמים,כוסות לשתיה, רותי

תגובה ל-chakra מקורית-מרתון באילת

לדעתי ההערה על הלבוש לא במקומה רותי

שוד ושבר...

המרקיד/ה לא סיפק את הכוסות, המים, הקפה, הבורקס... אז מה קרה? לא הי מים בברז? לא יכולת למלא מים במיחם? זה לא קצת (הרבה) מוגזם? ואשר לאווירה - "במקום בו אין איש אהיה אתה איש" - אמרו זאת קודם לפני, גדולים וחכמים, ואת - אם האווירה לא היתה מספיק טובה יכולת לייצור אותה או לפחות להשתדל ליצור אותה במקום להתלונן שלא סיפקו לך את מה שאת מצפה לו.

9dudu

New member
אין תמורה בעדהאגרה

קראתי את תגובתה של מלאכית 111,למרתון.וגם אני מרגיש שיש מרקידים שמזלזלים באינטיליגנציה של הרוקדים. מוזרה תגובתו של ירון ולא רצינית לחלוטיןובודאי שלא עינינית. הגיע הזמן להקים אירגון של רוקדים כדי שגם קולם ישמע. ולך מלאכית המשיכי לספר לנו את רשמייך מארועים להם היית שותפה. הרי כל הפורום הזה נוצר למען אנשים כמוך. יום נעים לך להתראות אצל מישאל

בת ערד

New member
הכל מתחיל מהראש-מרתון באילת

כבר נאמר"הכל מתחיל מהראש ולא מהזנב" איני יודעת מדוע ירון מישר מוציא זעמו על מה שכתבה chakra ?

ראשית לא "זעמתי" ולא הוצאתי

כזה על איש. ולגופו של עניין - אני חושב שיש לנו בארץ וגם בריקודי עם יותר מדי "מגיע לי" ו"למה לא נותנים לי את..." במקום לקום ולעשות מעשה. כל הקיטורים האלה וה"ביקורת הבונה" על "אכזבות מדברים בהם אני בטוח שהיו צריכים לתת לי ולא עשו כן - אינם מביאים לשום מקום טוב. או שאינם גורמים לכלום או (וזה בד"כ) גורמים לקלקולים נוספים. אנשים קוראים "ביקורת בונה" מסוג זה. הם לא היו במקום, הם לא יכולים לשפוט מאיזה מקום באה ה"ביקורת הבונה" הזו (וכבר היו דברים מעולם עם מניפולציות לרע וגם לטוב שנכתבו כאן כדי להכשיל או כדי לרומם מרקידים ופעילויות). "לא היתה אווירה" או "היו חסרים מים" זו לא ביקורת שבאה כדי לתקן וכדי לעשות שבפעם הבאה יהיה טוב יותר. לדעתי זו ביקורת שרק מזיקה, גורמת, אולי, לאנשים שונים לא לבוא בפעם הבאה - ובקיצור בשביל מה? אם הכותב/ת רוצה לשפר לפעמים הבאות הרי ניתן להתקשר למדריך באופן אישי ולשתף אותו בתחושות. כאן בפורום אם רוצים דווקא לתת "ביקורת בונה" - הרי אנו מצפים לכתוב על רפרטואר מאכזב (כולל דוגמאות וסיבות לאכזבה), על חלוקה לא מוצלחת בין מעגל לזוגות, על הדרכת ריקוד בשעה לא יעודה או ריקוד לא מתאים - בקיצור על דברים השייכים לריקודי עם ולא ל"מסביב" (שגם הוא חשוב, אך על אלה ניתן לדבר אישית עם המרקיד).

יחי ריקודי העם

אני מאוד מתגעגעת לאותם ימים, לפני הרבה הרבה ימים שבהם באנו לרקוד! ולא כל כך חשוב היה מי המרקיד ומה הכיבוד. היתה אווירה של שמחה ושל ביחד במעגל. באנו ל ר ק ו ד ל ר ק ו ד !!!

נו באמת.....

הימים הינם אכן כמו אז ימים יפים של ריקודים,ומי דיבר על כיבוד בכלל, לגבי מרקיד אכן כל אחד בוחר את שאהבה נפשו.ואכן............רק להמשיך ולירקודדדדדדדדדדד.

No name for now

New member
זה מה שקורה כש...

מרקידים מפרסמים תפריט במקום הרקדה, או כשלהרקדה קוראים ערב גבינות ויין (אני לתומי חשבתי שזה ערב ריקודים) הרוקדים מתרגלים (אפילו הרוקדת כתבה), אי-אפשר לחזור אחורה וגם אי-אפשר לבוא לטענות לרוקדים. התחרות היא בין המרקידים והאמצעי הוא האוכל

דמוקרטיה! דמוקרטיה!

ראשית ירון ,כמנהל הפורום עליך להיות אוביקטיבי מה שקצת לא נראה לפי התגובות שלך. עליך לקבלכלתגובה בין אם היא ביקורתית או לא ,לשם כך נועד הפורום לא??? עכשיו אנסה לעשות קצת סדר. מה זאת אומרת שאני אמלא מים במיחם אתה לא רציני? בייבי, באתי לרקוד ולא לעבוד במטבחון. מים הם דבר אלמנטרי כשמוציאים אנרגיה ולא זכור לי שהזכרתי בורקס. אינך מכיר אותי בכדי לעמוד על טיבי אני הטיפוס הכי מפרגן בעולם וגם אם הייתי קצת צינית לגבי המרקידה זה אולי מפני שלא התחברתי אליה מה שלא קרה עם המרקידים האחרים. אך אתה לא מצפה ממני להיות "אשת-חיל" וליצור מרתון??? אכן רקדתי כמעט כל המרתון אם אתה מדבר על "הייה איש" . אך זה לא אומר שאיןלי מה להגיד ודווקא בגלל שהייתי כמעט עד סוף המרתון .

עם כל הכבוד לך chakra המקורית

את לא יכולה להשוות בין מרתון באילת למרתון באזור הצפון, אי אפשר להשוות את האווירה צריך להשוות "תפוחים לתפוחים". גם במרתון קיסריה בשנה שעברה היו לפחות חמש הפסקות חשמל, כתבת על זה משהו? קורה גם שהמזגנים מתקלקלים נו אז מה? החלק הגסטרונומי גלש לאחרונה בריקודי העם והפך למעין מרכיב חובה שחלק מהמרקידים מנסים להתהדר ולמשוך רוקדים ויכול להיות שבמקום שאת רוקדת יש מכל טוב, אבל לדעתי זו תופעה פסולה. הביקורת שלך לא בונה כלל וכלל היא לא לפורום הזה, היא צריכה להיות במסר אישי, "אירית שוורץ" כבר ילדה גדולה עם נסיון קצת יותר מהרבה מרקידים בארץ, אין שלמות אצל אף אחד ואני בטוח שהיא ניסתה לעשות את המקסימום, כי מאחורי כל הפקת הרקדה וקל וחומר מרתון מסתתרת אופרציה שלמה, פאזל שלם של חלקים שצריך להרכיב ומספיק שאחד מהם לא יפעל כראוי כדי להעיב על הערב. יש דברים שאפשר "להחליק" למרקיד כולל מים שאזלו במיחם. יום טוב.

יש לי סימני שאלה וברשותכם

הציג אותם כאן. את השרשור הזה פתחה chakraהמקורית אשר נרשמה בחודש זה לפורום וכל מה שכתבה עד כה היה על ה"כישלון" של עירית. באותו שרשור כתבה מלאכית111, אשר נרשמה גם היא רק בחודש זה לפורום חיזוקים ל"מקורית" ומעבר לזה לא כתבה דבר בפורום. וגם - בשרשור זה כותבת "בת ערד" ומחזקת את שתי אלה מלמעלה ובכרטיסה האישי אני מוצא שההודעות האחרות שלה בפורום היו מחמאות למרתון של ראובן (אותו אני מאד מכבד וברצינות!) שנערך לפני שבוע או שבועיים. תאמרו מקרה? אולי, אך לי זה מריח לא טוב. אני לא חושב שתפקידי לבלוש אחרי הכותבים אבל כדאי לכם, קוראי הפורום, לעקוב מדי פעם אחרי האנשים הכותבים ולחשוב אולי שי כאן מניעים לא טהורים. בכללי אני חושב שכתיבה כזו בסופו של דבר פוגעת במי שבאים להללו ולשבחו (במקרה זה בראובן אברהם), ופוגעת מאד בהרגשה של כולנו - המשתתפים בפורום.

miritt1

New member
ירון שלום

יתכן בהחלט שאתה צודק , אבל אולי הבנות האלה באמת לא נהנו במרתון הזה, האין זו זכותן לספר זאת כאן?

זכותן

אך זכות הקוראים גם לקחת כל דבר בערבון מוגבל. ירון ואני לא נוכל לחסום או לגלות את כל המניפולציות שנעשות פה כדי לפרסם הרקדה אחת או לפגוע באחרת.
- אני רוצה לקרוא פה לרוקדים, הניחו למדריכים לעבוד בשקט, ריקדו איפה שאתם רוצים ואוהבים, תפרגנו למדריכים שאתם נהנים אצלהם, אך אל תנסו לחבל בעבודתם של מדריכים אחרים

מה קשור.?

על מה ההיתלהמות.כולה כתבתי על המרתון איך היגעת למיניפולציות אנא לא להוציא דברים מהכשרם.בהצלחה לכל המרקידים באשר הם,אך אם לא נאמר את שעל ליבינו לטוב או שלא לא נמצה מכל הבחינות את ההנאה שבלירקוד. ההההההכל בקרמה טובה.

gilk

New member
סוף סוף אקשן!!

מי אמר למי ועל מי ומתי אז ככה: 1. ירון אתה לא בולש אחרי אף אחד, ובכל זאת טרחת לבלוש -
2. יש איזו סטירה בגישה שלך ירון... כאשר אתה מגן על עליות מחירים ומחירים בכלל - אתה טורח להציג ולהסביר עלויות שהולכות ונערמות. כאשר אתה פוסל תביעה מינימלית לתמורה (מים! דחילק. רק מים ביקשה העלמה. לא אוכל, כפי שהציג אחד הכותבים) אתה מביע הסתייגות (בלשון המעטה). לא יפה!
3. וזה לכל המרקידים - תנו הרקדה נטו! לא צריך אוכל, לא רוצים הופעות אומן, לא צריך שיט תענוגות או בילוי בחמם. אתם רוצים להפיק עוד כמה ג'ובות על אמרגנות והפקת אירועים - על הכיפק! תעשו את זה וקראו לכלב בשמו! עירוב התחומים הוא שגורם לפערי ציפיות ולחוסר סיפוק של לקוחותיכם! בכל קהל יהיו כאלו שהתכונו לדבר אחר. ואם אתם כבר עוסקים במכירות (של אירועים) תלמדו את העסק והמחוייבות. צריך להיות אמת בפרסום, ופירסום אינו רק הפלייר שחילקתם אלא גם נוהג המקום. קריא: שתיה אוכל וכו' בהתאם למקרה. לא סיפקתם את הסחורה - למה שלא ירגיש הציבור מרומה?

הי

ירון אתה חייב לזכור תמיד שאתה מנהל פורום ואל לך לתת חומר שלילי לחברי הפורומ.תם ונישלם ענין המרתון ואירית מבחינתי.המשך פעילות נעימה בפורום.

למעלה