מרתון אמסטרדם

irontal

New member
מרתון אמסטרדם

בוקר טוב בנות. מישהי מצטרפת לאמסטרדם? אני הולכת לרוץ חצי מרתון ומקווה שסוף כל סוף אחרי שלוש וחצי שנים אצליח לשבור את המעגל ולחזור ולהתחרות . יהיה נחמד לדעת שעוד כמה באות. יום מקסים לכולן

mayayi

New member
הוי, אמסטרדם! ../images/Emo99.gif

היי טל, כמי שרצה את אמסטרדם פעמיים ברציפות (לפני שנה ושנתיים), אני יכולה להגיד לך שמחכה לך חוויה נהדרת! אומנם רצתי שם את המרתון ולא את החצי, אבל החוויה הגדולה של העיר הסימפטית והמחבקת, הקהל, מז"א הקריר והמסלול השטוח והמהיר משותפת לרצי המרתון והחצי. השנה יהיו עשרות ישראלים באמסטרדם. קבוצות גדולות יוצאות ממרת"א, אנדיור, הירושלמים ובטח עוד הרבה שאני לא יודעת עליהם. רוב אלה שאני מכירה ירוצו את המרתון המלא. בטוח יהיה אפשר למצוא גם כאלה שירוצו חצי. מייד אראה אם אני יכולה לגייס בנות "אמסטרדמיות" (אני השנה נודדת למרתון בודפשט, החלטתי לגוון קצת
) מה שכן, בשנים שהייתי שם, כל מי שרץ חצי מרתון יצא ממנו עם שיא אישי! וזה למרות שעת הזינוק המשונה (לקראת 2 בצהריים אם אני זוכרת נכון). בכל מקרה, שיהיה לך המון בהצלחה ובכיף. מאיה

didi651

New member
אני נוסעת לאמסטרדם ../images/Emo234.gif

אמסטרדם תהיה מוצפת השנה בישראלים. לא תהי לבד פעם שניה שאני עושה את מרתון אמסטרדם

MayaShuShu

New member
לצערי לא השנה ../images/Emo13.gif

תחרויות אחרות באופק... אחכ מרתון...

בהצלחה

התלבטתי בין ברלין לאמסטרדם והבחירה ידועה. אחלה מרתון שם עם מזג אוויר מתאים ביותר. שטוח לגמרי ואפשר לשפר הישגים. שיהיה לכל המשתתפות במרתון... נעקוב מכאן, או משם

מור שלז

New member
טל../images/Emo24.gif איזה יופי לשמוע ממך... long time

באמת שאלתי את עצמי מה איתך, איך אני שמחה לשמוע שאת חוזרת לעצמך, ובגדול! חצי מרתון - נהדר!!! אין לי מה לתרום לגבי אמסטרדם, חוץ מזה שפניתי לכל מי שאני מכירה שעושה או עשתה את אמסטרדם וביקשתי מהן להכנס ולהגיב (תודה לכן
) יש השנה (כמו בכל שנה) קבוצה גדולה של ישראלים (וישראליות) שיהיו שם. ממה שאנשים מספרים - זה מדהים! מחכה כבר לשמוע את החוויות שלך. בהצלחה!

LihiTad

New member
אני רצתי את החצי בשנה שעברה

אמנם לא אהיה השנה אבל, המסלול נהדר, שטוח ונוח ביותר. מזג האויר היה קריר - תנאים מושלמים. תחנות מים, מוסיקה, עידוד - הכל כמו במרתון. המסלול בעצם מצטרף למסלול המרתון לאחר ק"מ ספורים, בערך 5 ק"מ של החצי ( 25 ק"מ אולי של המרתון) הסיום משותף באיצטדיון. בקיצור, חוויה של מרתון (בלי הסבל) והנאה מובטחת

למעלה