מרתון אלן ריקמן

הדס22

New member
מרתון אלן ריקמן

איך זה יכול להיות שבפורום הזה לא היתה הודעה אחת לגבי המרתון שיש ומתקיים היום?! 19:00 - רובין הוד נסיך הגנבים 21:05 - ראש בראש (blow dry) 23:05 - בגידות מאחורי הקלעים מצטערת שלא הספקתי להכנס בזמן ולהודיע - אבל יש עדיין 20 דקות לפני הסרט הבא, אז למי שיש סינמה 1 כבלים דיגטלים - רוצו!!! אה, ותודיעו לי מה טוב...אין לי כבלים דיגטלים, אבל יש לי שליחים שמקליטים לי הכל
(אני מקווה)

הדס22

New member
אופס - יש הודעה למטה למטה!

סליחה על ההאשמות.. אבל אני עדיין רוצה לדעת מה טוב. מישהו כאן ראה את ראש בראש? כבר שמעתי על זה ביקרות רעה מאנשים...מה דעתכן\ם?

אני ראיתי....../images/Emo110.gif|אור|

כנראה שעכשיו די מאוחר להמליץ, אבל הסרט די יבש... למרות שזה סרט עם אלן ריקמן, אז יש מה לראות וממה להנות...

אני רוצה לכתוב...../images/Emo110.gif|אור|

תודה לאלו שעשו את המרתון... למי אני צריכה לכתוב לדעתכן

Penny s

New member
את יכולה לכתוב שוב בפנאי פלוס../images/Emo15.gif

כי הם יכולים לשלוח את המכתב שלך לאחראי

מלאכית16

New member
כמובן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

שנזכה לעוד המון מרתונים.... זה מזיכר לי את הבחינות בגרות שעשינו לאחרונה במתימטיקה, בתור חזרה לבגרות..אז כתוב בראש המבחנים האלו- "מרתון מבחני בגרות" ולמורה שלנו קוראים מרתה... אז אני וחברה שלי, ברגע של שיכרון חושים (=שיעור מתימטיקה), החלטנו שאנחנו קוראות לזה- מרתה-תון

Minerva

New member
לי זה הזכיר מרתון פסיכומטרי.../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifלי זה הזכיר את מרתון

ה-כמה-פעמים-אפשר-לראות-את-דוגמה-באותו היום שעשיתי פעם (כן, אני יודעת שאני משועממת).

מלאכית16

New member
אני ראיתי דוגמה 15 פעמים...../images/Emo110.gif

ואני חושבת שזה הספיק לי...למרות שאם אני אשב עם עוד מישהו אני אוכל לראות את הסרט שוב....פשוט לראות אותו לבד כבר לא עושה לי את זה יותר..אני מדקלמת את השורות בע"פ ואני ניתחתי את הסרט מכל הכיוונים האפשריים, מצאית את כל הפאשלות האפשריות ואת כל המשמעויות הניסתרות מאחורי כל מיני דברים שהם עשו בסרט... עד הפעם ה12 שראיתי את הסרט לא הבנתי בכלל למה קוראים לג'יי ובוב השתקן נביאים...אחר כך זה פגע בי (כמו שרופוס פגע בכביש)

Penny s

New member
זה כמו שאני מסוגלת לראות את השריף

שלי מיליון פעם ולהתרגש כל פעם מחדש
או את סנייפ בסצנת הדו-קרב עושה את ה catwalk שלו ולהזיל ריר בטירוף..
אבל תמיד נחמד לראות את הסרטים שלו ביחד, שיהיה עם מי לחלוק את ההערצה העצומה לכשרון האדיר שמתפרץ ממרקע

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifהבעיה שלי היא שאני רואה

את הסרטים עם אנשים שלא מעריצים אותו. למשל, בהארי פוטר אז הם לא הלכו בגללו אלא בגלל כל הדברים האחרים. והם אפילו לא רצו לראות את דוגמה עד הסוף... אני דבוקה למסך והם מנסים לשמור על העיניים שלהם פקוחות בשביל לא להעליב...

Minerva

New member
דברים אחרים בHP?! ../images/Emo12.gif

אה, היה את לוציוס גם.

מלאכית16

New member
ג'יסון אייזקס כזזזזזזה חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

*נמסה* באסה שהוא לא יהיה כמעט בסרט השלישי....הוא כזה מושללללם (כמעט כמו אלן...) והוא גם שחקן טוב... והורים שלו גרים בהרצליה פיתוח...

למעלה