מרתון אימה.

HuGo Hell

New member
מרתון אימה. ../images/Emo1.gif

משעמם לי... ויש לי מלא סרטי אימה חדשים על המחשב כמו: Jeepers.Creepers.2. Freddy.Vs.Jason. Wrong.Turn Chicago (לא סרט אימה.. אבל עדיין) ואם רוצים אני יכול להוריד גם את- Freaky.Friday Dreamcatcher מה שצריך זה... בית של מישהו עם דיוידי. מי מוכן לנדב את הבית שלו? הבית של יהונתן מושלם בשביל זה, מסך גדול, בית גדול פרטי ומפחיד. השאלה אם הוא יסכים ומי יגיע + אני אוכל לקנות שם את באפי קוטלת הערפדים לפס2! אז זה יהיה מושלם בשבילי.

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

יאפ... וגם הצילצול! חייבים לראות את הצלצול (למרות שכבר ראינו אותו)

Charmed Gal

New member
מרתון אימה רולז../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני מת על סרטי אימה! רק בקשה אחת לי. אם מפגש כזה יוצא לפועל, לפחות הודעה של שבועיים מראש. אוקיי? סרטי אימה רולז!!!
אני הולך היום לראות את אמריקן פאי 3!

HuGo Hell

New member
קיי ../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

והצילצול! כמובן... בזמן האחרון אני כבר לא מפחד מסרטי אימה כמו שפחדתי פעם. כנראה שהתבגרתי מאוד הא?

PopPy

New member
ג'יפרס קריפרס (1) זה הסרט הכי מצחיק

ומטומטם שראיתי בחיים שלי, ראיתי אותו לפני בערך שנה ביומולדת של ידיד שלי, כולם רועדים מפחד בחושך ואני ועוד חברה נקרעות מצחוק מהגופות שמודבקות למערה למעלה. איפור ותפאורה כ"כ עלובה שזה מדהים.

Prue 4 u

New member
../images/Emo45.gif, כל כך נכון.../images/Emo163.gif

ולמי שלא קלט, זאת דנהה!

HuGo Hell

New member
ו... ../images/Emo1.gif

אם נגיד נצליח לארגן את הכל בימים הקרובים + לבקשת גל זה יהיה עוד שבועיים. אולי סם ויובל יצליחו לארגן את "אגרטל הזהב" ואז במפגש להכריז על הזוכים

HuGo Hell

New member
נמנם... ../images/Emo1.gif

אנשים תגיבו על זה. אם תבואו או לא. כך אני אדע כמה יבואו וכך אני אדע אם אוכל לנדב את הבית שלי או לא. אז תגיבו בשם אלוהים.

פוטי

New member
סרטי אימה? כןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif

אי מת על סרטי אימה!

Woogyman

New member
אני נראה לי בא. ../images/Emo110.gif

תלוי מתי זה יהיה ואיפה, אבל סביר להניח שכן.

../images/Emo96.gif|באפי||פיית||קנדרה|

טודע שמנדבים את הבית שלי יכול להיות שאני יוכל אפילו שזה מסוכן כי כל פעם שיש מפגש של הפורום הזה כמה שהוא יותר קרוב לבית שלי אז קורה משהו נורא מפגש1: שיצאתי מעזריאלי כמעט נדרסתי מפגש2:וופל מת מפגש3:נפלתי במדרגות של עזריאלי

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

וואלה, נשמע ממש נחמד לרעוב באפלה עם חברי הפורום! (סתמו!
) קירוב לבבות קצת, למה לא?

HuGo Hell

New member
נמנם. ../images/Emo1.gif

בנתיים כפי שאני רואה יהיה מפגש
והוא כנראהכ יהיה אצל יהונתן עוד שלושה שבועות... אז להוריד את שני הסרטים האחרונים שרשמתי?

אהה../images/Emo163.gif

אני לא מכירה את הדרימקאצ'ר הזה, אבל פריקי פריידי זה אחל'ה!

buffgirl

New member
../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אנ אשתף אתכם בשמחתי: ההורים שלי חזרו ביום ראשון מפראג, ובגלל שלפני איזה שנה התקלקל לנו בוידאו, הם קנו לנו אחד חדש
. עם די.וי.די קורא צרובים מובנה. ווּאוּ, סבבה לי. אז אם אנשים רוצים, וזה לא הרבה, אולי אולי, אולי אולי אולי, אפשר לעשות אצלי. אבל רק אולי :) ושיקגו זה כזה סרט יפה!

Phoebe ForEver

New member
|סוגדת|../images/Emo42.gif

נכון!! שיקגו זה הסרט האהוב עליי!!!1 דניאל!!!!!!!! וייי!!1 מישו בעולם הזה מסכים איתי ואומר שזה לא משעמם ומייגע!!!!

צו צאנג

New member
אוו שווה../images/Emo70.gif

אני ליודעת אם אני אבוא, תלוי איפה זה יהיה
אבל לא יהיה אכפת לכם אם אני אצחק תוך כדי? נכון?

למעלה