מרשם לסקס מצ"ב מצגת נחמדה... ישנם רגעים בהם ממש מבינה את האימרה כי קשה איתנו, וקשה בלעדינו....
R r o n i t 3 7 New member 27/4/06 #1 מרשם לסקס מצ"ב מצגת נחמדה... ישנם רגעים בהם ממש מבינה את האימרה כי קשה איתנו, וקשה בלעדינו....
ד דייג בשקיעה10 New member 27/4/06 #2 את כל זה? כל השלבים האלה בשביל סקס חומד בשביל כוס חלב לא צריך לקנות פרה אבל המצגת אחלה חבל שהכתב קטן. תהנו במיטה ולא בבילובולי שכל על סקס תעשו ואל תדברו
את כל זה? כל השלבים האלה בשביל סקס חומד בשביל כוס חלב לא צריך לקנות פרה אבל המצגת אחלה חבל שהכתב קטן. תהנו במיטה ולא בבילובולי שכל על סקס תעשו ואל תדברו
R r o n i t 3 7 New member 27/4/06 #4 מה שלא אמרתי הוא לפחות לעניות דעתי... שזה נכון לגביי נשואים, היום, אני חושבת שאנחנו יותר משוחררים, פחות ראשי ראש...
מה שלא אמרתי הוא לפחות לעניות דעתי... שזה נכון לגביי נשואים, היום, אני חושבת שאנחנו יותר משוחררים, פחות ראשי ראש...
ד דורית מור New member 27/4/06 #3 סליחה שקישקתי לך על המצגת... ציירתי בטוש על הדף...קו אדום בין ההסכמה בצד שמאל למעלה ועד לסקס למטה... אבל אין לי הצעות... איזה באסה.
סליחה שקישקתי לך על המצגת... ציירתי בטוש על הדף...קו אדום בין ההסכמה בצד שמאל למעלה ועד לסקס למטה... אבל אין לי הצעות... איזה באסה.