מרשם למצה

אני לא בא לזלזל חס וחלילה

אבל כשיש לנו פטור רפואי מהמזון הנוראי הזה (בלשון המעטה), למה שתרצה לצרוך אותו מרצונך החופשי?

נועית7

New member
../images/Emo78.gifדווקא אני ממש אוהבת מצות

במיוחד עם אבוקדו, ומצאתי מישהו שמוכר "רק" ב-70 ש"ח לחבילה, כך שנראה לי שאאלץ לוותר על התענוג המוגזם

shavririt

New member
נועית- מצה ב-70 שקל היא מ-ש. שועל

ולא ממש מומלצת לצליאקים..

נועית7

New member
כן, בגלל זה היא כל כך יקרה, כי זה

זן של שיבולת שועל שגדל ללא חיטה (משהו שמישהו פיתח במיוחד לבתו הצליאקית)

shavririt

New member
התכוונת בטח לזן ללא גלוטן..

אז נכון, אומרים שיש כזה, ובכל זאת לא לגמרי בטוח, לכן ההמלצה בגדול היא להימנע.

נצר1

New member
איך לפי המחיר אתם כבר קובעים?!?

אני כל שנה קונה מצות במקום בבני ברק (אני עדיין עובדת על להשיג לכם את הכתובת והשם של המקום) חבילה של 10 מצות עולה לי 70 ש"ח והן בסדר גמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי צליאק, ויש לי סימפטומים של כאבי בטן ושלשולים כשאני אוכלת גלוטן, וכבר 6 פסחים עברו ומעולם לא היתה לי בעיה איתם, ורק נהנתי מאחלה מצברייט
ועל המצות כתוב בבירור נטול גלוטן.

כאן ניתן להשיג מצות כאלו:

בדיוק ראיתי מודעה בעיתון, יכול להיות שאפשר להשיג בעוד מקומות אבל אין לי מושג עליהם.. ניצת הדובדבן רחוב שלמה המלך 7 בני ברק. טל' 03-6787535 כתוב במודעה שצריך להזמין.

נצר1

New member
אז ככה

"כן. בגלל זה היא כל כך יקרה, כי זה זן של שיבולת שועל...." אני מצטערת על התגובה שלי לתגובה שלך, אבל משתמע ממנה שהמצות מכילות גלוטן, והתגובה שקיבלת אח"כ משברירית מראה שגם היא הבינה את זה וחיזקה את דבריך ב: "אומרים שיש כזה, ובכל זאת זה לא לגמרי בטוח, לכן ההמלצה בגדול היא להימנע". לגבי איפה אפשר להשיג את המצות, ששאלה אמא של אמירוש, אני לצערי לא יודעת כתובת מדוייקת וטלפון, כי זה פשוט מאפיה בבני ברק שאבא שלי ז"ל מצא לי, כי על אף שהיה אתאיסט, ידע שאני מאמינה ושומרת כשרות, וראה כמה חסר לי מצברייט בפסח... מאז שהוא נפטר בפתאומיות לפני שנתיים וחצי, אמא שלי פשוט נכנסה למקום וקנתה לי. היא אמורה לקנות לי להשנה מצות, מתישהו השבוע, וכבר אמרתי לה שתבדוק מה שם המקום, כתובת מדוייקת וטלפון. כשיהיה לי אני מבטיחה לפרסם

shavririt

New member
אז כתוב בפירוש על המצות ההן- נ"ג?

אם יש עליהן כיתוב ברור, מובן שלא אטיל ספק בכך. חשבתי שאין ציון מפורש אלא רק בזכות הזן המסויים של שיבולת שועל. אז אם טעיתי- מתנצלת!!! אשמח אם תפרסמי היכן בדיוק (ומס' טל.) ניתן להשיג את המצות. בזמנו קנינו במיוחד לליל הסדר, אבל בטעימה, הצליאקית שלי לא אהבה. אשמח לנסות שוב. תודה.

למעלה