מרק

אחת קטנה ומצחיקה../images/Emo13.gif

איש היי טק אחד "נאלץ" להשאר עם בנו, לראשונה לבד, כי אישתו נסעה לחו"ל... בבוקר, הוא הכין את הילד וירד איתו לכיוון הגן. כשנכנס לגן, הגננת אמרה לו כי היא מצטערת אבל הילד הזה לא שייך לגן הזה... מעט נבוך יצא מהגן ועבר את הכביש לגן לסמוך ושוב הגננת אמרה לו את אותו הדבר. כך ארבעה- חמישה גנים. בגן החמישי, הבן אומר לו: אבא, אם אנחנו הולכים לעוד גן אחד אני אאחר לבית ספר... ששששש, לא לגלות נראה לי שכתבו את זה על בעלי

גם לי יש חלום

ובחלומי אני עושה אהבה עם האחד שלי שעות על גבי שעות ולא נמאסססס חלום רטובבבבבבבבבבבב אוחחחחחח

ראיון עם אלוהים

בחלום ראיתי את אלוהים. "הכנס" אמר אלוהים, אז את רוצה לראיין אותי? " אם יש לך זמן עבורי" עניתי. אלוהים חייך וענה: זמני הוא הנצח ויש לי זמן לכל דבר. מה היה בדעתך לשאול אותי? מה מפתיע אותך יותר מכל דבר אחר בבני האדם? ואלוהים ענה: משעמם להם להיות ילדים והם ממהרים להיות גדולים ואז הם מאוד רוצים לחזור ולהיות שוב ילדים. הם מאבדים את בריאותם על-מנת להרוויח כסף ובסוף הם מאבדים את כספם על-מנת להחזיר את בריאותם. הם חושבים ללא הרף ובדאגה על עתידם והם שוכחים את הווה וכךאינם חיים, לא בהווה ולא בעתיד. הם חיים כאילו לעולם לא ימותו והם מתים כאילו לעולם לא היו בחיים. אלוהים לקח את ידי בידיו וישבנו בשקט זמן מה ואז שאלתי: כהורה, מהם כמה שעורים שהיית רוצה שהם ילמדו? ואלוהים ענה עם חיוך: שילמדו שאינך יכול לאלף איש לאהוב אותם אך אתה יכול לאפשר לאנשיםלאהוב אותך. שילמדו שהדברים שיקרים בחיים אינם הדברים השייכים לנו, אלא האנשיםהאהובים עלינו. שילמדו שזה לא טוב להשוות את עצמנו לאחרים. כל אחד יוערך עך בסיס ערכו הוא ולא בהשוואה לקבוצה כלשהי. שילמדו שהאדם העשיר אינו זה שיש לו הכי הרבה, אלא זה שצריך הכי מעט. שילמדו שלוקח דקות ספורות לפגוע באדם אהוב עלינו ולוקח שנים רבות ארוכות לרפא פגיעות אלה. שילמדו לסלוח ע''י תרגול הסליחה. שילמדו שישנם אנשים האוהבים אותם עד מאוד, אולם אינם יודעים כיצד להביע את רגשותיהם. שילמדו שכסף יכול לקנות הכל מלבד שמחה. שילמדו ששני אנשים יכולים להתבונן באותו דבר ולראותו שונה בתכלית שילמדו שחבר אמיתי הוא זה שיודע הכל אודותיהם ובכל-זאת אוהב אותם. שילמדו שלא תמיד מספיק לזכות בסליחתם של אחרים, אלא חשוב לסלוח גם לעצמינו. ישבתי שם זמן רב ונהנתי מהחוויה הודתי לו על זמנו וכל מה שעשה עבורי ועבור משפחתי והוא השיב: ברוך הבא! אני כאן 24 שעות ביממה. וכל מה שאתה צריך זה לשאול ואני אענה. אנשים ישכחו מה שאמרת, אנשים ישכחו מה שעשית, אבל אנשים לעולם לא ישכחו כיצד גרמת להם להרגיש.........

../images/Emo124.gif))))יעריתתתתתת כנסי רגע....

מה כולכם עושים כאן? קראתי ליערית, אבל אם כבר באתם ...ניחשתם נכון....

אשמח לדעתכם לחוג טיולי פו"פ

שלום אשמח לדעת האם תיהיה הענות לחוג טיולי פנויים פנויות. וחוג טיולים נוסף להורה יחיד + ילדיו. כדי ליצור אפשרות של לטייל עם הילדים לאנשים שפתאום מצאו עצמם מתגרשים לא רק מבן הזוג אלא גם מזוגות החברים ש לא ממש מזמינים יותר לפעילות הביחד החברתיות שנהגו קודם לעשות כזוגות או כהורים + ילדים... או מענה להורה שמקבל את ילדיו לסוף שבוע פעם בתקופה ורוצה לטייל עם הילדים ועם אנשים באותו מצב משפחתי... כמובן שגיבוש ראשוני עדיף בחוג נטו לפנויים פנויות ואז שלב הבא חוג הורה ילד... אשמח לתגובות. אני בתחילת הקמה של פרויקט כזה כולל ליווי מקצועי וארגוני ובונה אט אט גרעין מוביל לענין. אשמח לתגובתכם.

הזכרת לי את עצמי לפני ארבע שנים

ככה התחיל הסיפור שלי עם הפורומים WOW גם אני שיצאתי מהבית חיפשתי ברשת קבוצה שאוכל לעשות איתה פעילויות עם ילדים ואז נתקלתי בפורום הזה שהיה אז קטנטן וחמים שהתגלה כקבוצת דיון שספגה את דמעות התיסכול שלי אז ולאט לאט הפכה להיות לא וירטואלית. הרבה ימים עברו מאז והכל כבר שונה אבל כנראה ש.....הגיע תורך

אני גם בסטטוס וגם במקצוע

בסטטוס לא מעט זמן במקצוע הרבה זמן כלומר בטיולים. עד היום לא היו לי משאבי האנרגיה והרצון לעסוק בכך מעשית בכוון של יחידים ופו"פ כי הייתי צריכה לחבר את החלקים שלי בלי מעורבות של עבודה וסטטוס.. ועכשיו לאור בקשות של אנשים במצבים דומים לשלך לשלי החלטתי להרים את הכפפה... אבל לבד לא עושים זאת וגרעין אמיתי לדבר כזה לא נולד ביום...

פסיינטה

New member
../images/Emo66.gifקצינת חינוך בדימוס

לרשותך בעניין תיכנון מסלולים ועוד...

אשמח לכל עזרה

ובעיקר ליצירת גרעין אמיתי. הצורך קיים ,האפשרויות מגוונות המציאות יוצרת אפשרויות. יש פעילויות כאלו פה ושם . אני רוצה ליצור משהו קצת אחר משהו שיהיה בו טעם של עוד... משהו שיהווה מעבר לטיול גם חממה ותמיכה.

למעלה