מרק
לחג

da1boy

New member
../images/Emo32.gif דיסקים בליגה של פינק בשנות ה-

אלפיים. הרכב אחד, שהצליח לעשות דיסק ברמה של קלאסיקה, דיסק שנהפך לקונצנזוס בעולם המוזיקה הוא ללא ספק האלבום האחרון של אאוטקאסט כולכם מוזמנים להכנס לקומונה של אאוטקאסט ולהביע את דעתכם, אם בעוד 20 שנה הם יקבלו את הכבוד כמו פינק פלויד, או שסתם ישכחו אותם???? בואו לקומונה

הערב - מג`נטיק בקמלוט ת"א

ערב רוק מתקדם נוסף עם להקת "מג`נטיק" יתקיים במועדון קמלוט ת"א (רח` שלום עליכם 16, טל` 03-6298666) ביום ג' 27.9.05. הלהקה תבצע קאוורים של להקות רוק מתקדם קלאסיות משנות ה-70`: "ג`נסיס", "קינג קרימזון", "קאמל", "אמרסון לייק ופאלמר", "ג`נטל ג`איינט", "פינק פלויד" וכמו כן יצירות רוק מתקדם מקוריות שנכתבו ע"י חברי הלהקה. לפני ההופעה יוקרן על מסך גדול ה-DVD החדש של "אמרסון לייק ופאלמר". בועז פלג - שירה וגיטרות דורין מנדלבאום - שירה וחליל-צד אורי כתבן - גיטרות ושירה ארז אמינפור - בס ושירה יובל הלברשטט - קלידים אלישע רחוביצקי - תופים פתיחת דלתות: 21.00. כניסה: 50 ש"ח. חברי פורום זה יכולים להזמין מקומות מראש דרך תיבת המסרים. במסר יש לציין שם פרטי, שם משפחה, מספר אנשים שמתכוננים להגיע להופעה ומספר טלפון ליצירת קשר.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif היי לכם. ^^

חזרתי, היה נחמד. היו שם חתולים! וכבשים! אממ, קראתי קצת את מה שהיה, וגיליתי שאפחד לא עשה סיכום שבועי. לונורא.
ולציף היה יומולדת! אז עדיף מאוחר מלעולם לא, הרבה מזלטוב ושתהיה לך שנה מוצלחת. מי ייתן וכל מה שאת מאחלת לעצמך ייתגשם.
וכמובן, המשיכי להיות מנהלת למופת ולהעשיר את כולנו!

new revolution1

New member
ברוכה השבה אלינו!! ../images/Emo24.gif

כן... אף אחד לא עשה סיכום שבועי, כולם עצלנים...
אין.. התפקיד תפור עלייך למרות שזאת השקעה רבה ובטח גם לך אין את הסבלנות הזאת... אבל בהחלט כל הכבוד על שני הסיכומים.. אגב, ספרי איך היה.. אולי בקומונה..

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif מצטערת, אנלא מבינה תימנית.

[או השפה שלא מדברים בה שם.
] תרגום?

צ`לסי - ליברפול

איזה מרק לחג, נקווה שיהיה טעים ונסיים את כל הסיר. תבלו

avki

New member
שאני יבין, אתה בא לקדם את הקומונה

מתוך כך שאתה אחד ממשתתפיה ורוצה להביא אליה עוד אנשים ועוד התעניינות בנושא? או שאתה חושב כך על האלבום, ולכן מתוך נחמדות אתה מביא לנו קישור לקומונה של הלהקה? או שניהם?

da1boy

New member
בכנות

שניהם כי תאכלס באמת מעניין אותי אם אנשים יתיחסו לדיסק הזה כ"קלאסיקה" עוד 20 שנה, ומעניין אותי לדעת מה אנשים חושבים על כך... שמעתי שדיסק הזה שלהם קיבל השוואות לאלבום הלבן של הביטלס...

avki

New member
אני לא מכיר את הדיסק, ולא את הלהקה.

לכן אין טעם לדבר על זה בקומונה, או להמשיך את הדיון בכלל. מה שכן, אם אתה רוצה שאשתתף בקומונה - האם יש דרך כל שהיא לשמוע את השירים משם בצורה חוקית דרך האינטרנט?

da1boy

New member
באתר הרשמי שלהם יש

דגימות: www.outkast.com אבל אתה צריך לשמוע את הדיסק מההתחלה ועד הסוף, זה לא נראה לי ממש מתאים הדגימות האלו... תנסה להשיג את האלבום ממישהו... רק לשמיעה אחת....

NIR Y

New member
לא צריך להגזים

אבל באמת אלבום גדול, שני החלקים גדולים,אבל אני יותר אוהב את של אנדרה, להשוות אותו לגדולים כמו פינק פלויד וביטלס, מיותר לפי דעתי...

da1boy

New member
תראה

למה לא? הם לדעתי בין ההרכבים הכי מוכשרים שיש לנו בדור הזה, ובזאנר של מוזיקה שחורה...

NIR Y

New member
נכון

אבל זה לא אומר שישמעו אותם עוד 20 שנה, אני חושב שעוד 20 שנה ישמעו פינק פלויד וביטלס כמו ששומעים אותם היום. אבל שלא יהיה לא ברור אני מאד מעריך את ההרכב הזה, והאלבום האחרון באמת אחד הטובים של הזמנים שלנו. ובלי קשר מה אתה חושב על החדש של הגורילז ?

da1boy

New member
אהבתי

אבל הוא לא משתווה לרמה של הראשון... הראשון היה יותר מעניין ומיוחד לדעתי...

NIR Y

New member
אממ

את הראשון אני לא מכיר חוץ ממה שיצא לאמטיוי, אבל על השני אני חושב שהוא גדול והוא לפחות ברמה של האווטקסט האחרון, כול שיר שם יותר טוב מהשני...

למעלה