מרק
וירקות

REDbloodedMAN

New member
מרק../images/Emo32.gif וירקות

היי אני חוזר לתפקוד מלא, עקב השיבוץ החדש שלי בצבא אני כל יום בבית, אז צפו לפעילויות חדשות בקרוב. מוזמנים לשרשר לכאן כל מה שלא קשור לנושא הפורום.

יש לי הודעה לא קשורה אך מכעיסה

(אותי לפחות היא מכעיסה עד השמיים)
יצאה הודעה מטעם האגודה לחולי צליאק (פורום מספר 1286 למי שלא מכיר), שהמוצרים של עלית לפסח, שאמורים להיות נטולי גלוטן, מכילים גלוטן ברמה גבוהה מהמקובל, כי לכך מהויים סיכון לחולי צליאק. כבר קראתי בפורום על אנשים שנהיו חולים בימים האחרונים, ולא ידעו ממה, עד שיצאה ההודעה הפשוט בלתי מתוארת הזאת, ואז הם הבינו שהם אכלו את מה שאסור להם, בלי ידיעה. אפילו אם אתם לא מתעניינים בדברים האלה, תצטרפו למאבק ב"עלית" על היחס הפשוט משפיל הזה, הצורה המזוויעה שהיא מתייחסת ללקוחות שלה ומשחקת ככה בבריאות שלהם. וחוצמיזה, שיהיה לכולם יום נעים

ravithe

New member
גיל זה באמת מכעיס מאוד

אנחנו חייבית להיות צרכנים מודעים ולא לתת לחברות לזלזל בנו כלקוחות. הפעם זה לא סתם זלזול זו פגיעה בריאותית. באיזה אופן המחאה צריכה להתבטא לדעתך? מכתבים? תקשורת? חרם של כמה מאות צרכנים לא מזיז לחברה גדולה כמו עלית. אגב, כמה חולי צליאק יש בישראל?

ravithe

New member
עכשיו שאני חושבת על זה

אם יש במוצרים גלוטן זה עומר שחדר אליהם קמח. כלומר המוצרים אינם כשרים לפסח! וזאת הטעיה נוספת של הציבור, נכון?

יכול להיות...

לא חשבתי על זה באמת, אם המוצרים טמאים עכשיו... בכל אופן, חרם צרכני של חולי הצליאק באמת לא יזיז כל כך לחברת עלית, אבל אני כולי תקווה כי תביעה ייצוגית שמתוכננת לעתיד הקרוב כן תזיז לה. ולשאלתך, כמה חולי צליאק יש בישראל, בדקתי באתר הרשמי של העמותה, וכתוב שם שבישראל השכיחות למחלה היא 1:157.. אם בא לך לעשות את החישוב - את יותר ממוזמנת.. אני וחשבון לא הולכים ביחד

ravithe

New member
גם אני לא בקטע של חשבון

אבל כמה עשרות אלפים, ציבור נרחב שיש להתחשב במגבלותיו. תביעה יצוגית היא רעיון מצויין לדעתי. אשמח להתעדכן בהמשך. אגב, אתה מגיע להופעה בחולון?

למעלה