מרק קובה אדום.

אילנית12

New member
המתכון:

זמן: 15/05/2005 17:11:00 מאת: אילנית12 נושא: המתכון,מקווה שלא שכחתי כלום. תוכן: קובה סלק עירקית./אילנית12 החומרים בערך ל15 כדורים, למלית: 200 גרם בשר טחון.או עוף טחון. כמה גבעולים של פטרוזליה וכרפס. 1 בצל קצוץ וסחוט מלח פלפל שחור בהרת לקובה. מעט פפריקה חריפה(.לא חובה) למעטפת: 2 כוסות סולת,(או יותר. חצי כפית מלח כוס מים (,או יותר). אצלי הכמות היתה בדיוק. לרוטב:2 סלקים פרוסים ואחד מגורד(סהכ"3 ) בהרת לקובה מלח פלפל שחור מיץ מלימון שלם כפית סוכר. הוראות למעטפת: שופכים את הסולת לקערה,מוסיפים את המלח והמים,ולשים,העיסה צריכה להיות גמישה,אם היא קשה להוסיף מעט מים,אם היא רטובה להוסיף מעט סולת.. הוראות למילוי: מערבבים את כול החומרים בקערה. ומתחילים למלות את הקובות.:לוקחים חתיכה ומשטחים דק,ליצור גומה,לשים את הבשר ולסגור. אני הייתי מרטיבה את הידיים מידי פעם. הרוטב: להרתיח מים להוסיף את הסלק והתבלינים. להחליק את הקובות בעדינות ,המים צריכים לכסות את הקובות. לבשל 10 דקות אש בינונית,ואחר כף 20 דקות על אש נמוכה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך,הטעם צריך להיות מעט חמצמץ. אוכלים בתור מרק,או עם אורז לבן. מקור המתכון:עצמי -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------

אילנית12

New member
נירה תודה,יש בבישול לילדים

מיני סדנה שהעברתי,למרק הקובה.

yifatushc

New member
תודה, אילנית! ../images/Emo140.gif

אולי סוף סוף אתחיל להכין קובה...! הרבה זמן אני חושבת על זה, הגיע הזמן לשנס מותניים ולנסות.
יפעת

אילנית12

New member
יאללה תתחילי אני אעזור לך און לין,ב

בשבוע הבא אני מכינה קובה מטוגנת.מבורגול.

נירהמ1

New member
../images/Emo10.gifעל הבוקר מדברים על קובה?../images/Emo67.gif

תמשיכי, תמשיכי.

satr

New member
אילנית ניראה מעולה - ממש הבאת לי

חשק להכין , למרות שאני יותר אוהבת במרק אחר לא סלק . מרק אדום - שאני אילתרתי. ורד

אילנית12

New member
מודה לנירה,על שהעבירה את הקישור

למיני סדנה,שהעברתי בבישול לילדים.

למעלה