מרק עוף

איכסה

New member
סליחה פופי, ../images/Emo32.gif

ההודעה נכתבה, ואני עושה Ctrl V לכן זה עלול להשמע קצת מוזר, בכל מקרה- הנה היא, בבקשה לא למחוק, מצדי... תהפכו את זה לשרשור
המוני... אני ממש מצטער, אבל אני עורך סקר - ורציתי את עזרתכם... אני וחבר מנסים לבנות אתר, וכדי לדעת פחות או יותר מה דעת הקהל (אתם הקהל, וקהל טוב
), אני צריך שתענו לי על כמה שאלות פשוטות: רקע : הרעיון של האתר הוא פרסום כתבות, טורים, ודברים אקטואליים (אבל לא חדשות יבשות) של גולשים, כאשר לא הכל מתפרסם. הגולש בוחר אם לקרוא ולסתום או לקרוא ולהגיב, ואם מזדמן לו אז גם לכתוב או לעזור בעבודה הגראפית. והשאלות:
גיל, ותחביבים
במידה ואתר כזה ייצא לרשת, האם תגלוש או תגלשי בו?
האם תכתוב או תכתבי בו?
במה תלויה הגלישה שלך באתר כזה? (גרפיקה, תכנים, הגולשים האחרים...)
אילו תכנים תרצה לראות באתר כזה במידה וייתפרסם? כמובן שאפשר גם להציע לנו הצעות ורעיונות, אנחנו זקוקים להם... (
) תודה,

דRדכוסי

New member
חצי ../images/Emo32.gif (חשוב)

אתי, עמוס,
על הצפת שרשורי ה
שיש לאחרונה שרשור ה
הראשי כבר לא קופץ ושרשור ה
שניפתח עכשיו בקשר להצעות לאתר של מישהו: לא נעים להדחף שם חוצמזה שם היה ברור שיגיבו עוד הרבה ובלה בלה בלה בקיצור, פתחתי (
עוד שרשור
והודעתי: ממש כאן הנה גם כאן כאן גם הנה אפילו שם זה מופיע תגובות (אם יש) יתקבלו בשמחה, לשרשור זה

LoLo16

New member
אנחנו באמת קהל טוב ../images/Emo8.gif

וצנוע...
בת 16.5, אוהבת מחשב, טלוויזיה, תקשורת ומשחק.
אני חושבת שאני אגלוש בו
הכתיבה דיי תלויה במה קורה באתר, מה אתם מחפשים.. אבל תכלס אני כותבת בכמה מקומות ואני מנצלת כמעט כל הזדמנות שיש לי לכתוב, אז כנראה שכן
הגלישה שלי די תלוייה בתכנים ובעיצוב האתר. סביר להניח שאם זה יהיה עיצוב מצועצע אז הוא יראה לא מקצועי ולא מקום שכדאי לקרוא בו כתבות רציניות. מצטערת, אבל בשיא הרצינות, עיצוב אתר מקצועי הוא כמעט הכי חשוב.
אני הייתי רוצה לראות תכנים מכל מיני סוגים. אני אוהבת עיתונים וירטואלים כך שאני אשמח לראות משהו מכל תחום (חדשות רגילות, טלוויזיה, ספורט וכו´...), אבל כמובן שבשביל להחזיק אתר כזה אתה צריך צוות רציני וגדול ביותר. נראה לי שהלכתי בכלל בכיוון ההפוך ממה שביקשת...
אבל בכל זאת, בהצלחה

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif גם שמה זה מופיע../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

אחלה אתר, אבל אני כבר אמרתי לך את זה...
אני מנצלת הזדמנות זו ל-הק-פ-צה

דRדכוסי

New member
ד"א זוהר

בחצי שעה-שעה הקרובות אני ליד המחשב כדי שאתרך יכנס לאתרי צרי קשר באיסיקיו

איכסה

New member
תודה,

החלק של הקהל נכתב שלי שום קשר לפורום רב"י, זה מצחיק איך שהמשמעות התהפכה...

דRדכוסי

New member
../images/Emo41.gifאמ.........../images/Emo41.gif

שאלות: גיל, ותחביבים במידה ואתר כזה ייצא לרשת, האם תגלוש או תגלשי בו? האם תכתוב או תכתבי בו? במה תלויה הגלישה שלך באתר כזה? (גרפיקה, תכנים, הגולשים האחרים...) אילו תכנים תרצה לראות באתר כזה במידה וייתפרסם תשובות: 13 וחצי (עוד יומיים בדיוק יהיה ה"וחצי"- נולדתי ב8/8) תחביבים: לשחק-כדורסל וכדורגל ,טני"ש (טניס שולחן), לשחק במחשב, לגלוש באינטרטנט, ללכת לחברים האם אגלוש? תלוי, בהרבה דברים תלוי בעיצוב האתר (צבעים נוחים, שלא יהפנט) וכמובן יותר חשוב זה תוכן האתר (וזה גם עונה על השאלה במה תלוייה הגלישה) כמו שאמרתי, הגלישה תלוייה בעיצוב+תוכן+נוחות גישה לכל פינה הייתי רוצה לראות באתר: קצת מכל דבר קצת ספורט קצת חדשות קצת טלויזיה קצת רכילויות בקיצור קצת מכל דבר כמובן שצריך להיות אתר לא "יבש" אתר שמושך אנשים עם תמונות, עיצוב טוב וכו'

איכסה

New member
תודה גם לך,

בקצב הזה אני אודה באופן אישי להרבהההה מאוד אנשים...

Piglett

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

12, לנשום. ועדו כמה דברים.
אממ.. לא. בעצם, תלוי אם הוא יהיה ממש נחמד
כי אני לא גולש כל יום ל-YNET וכאלה
גרפיקה (שזה לא יראה כמו אתר שבנה בבונה של ג´יאוסיטיס או בסתם HTML), הגולשים (בני 7 שאוהבים בייבלייד), תכנים (שזה לא היה יותר מדי אקטואלי, שאפילו יהיה גוון קומי במקצת), ובעצם כל מה שאמרת..
כמו שאמרתי מקודם, אקטואליה זה בסדר, אבל אל תעשו אתר חדשותי, תביעו את דעתכם, ורצוי בגוון קומי. גם טורים זה נחמד.

דRדכוסי

New member
הקפצה

אנשייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בבקשה תענו ל2 הדברים שביקשו בשרשור הזה (ביקורת על אתרי+ הצעות לאתר חדש של "איכסה")

f o x g i r l

New member
../images/Emo32.gif שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ראיתם מה שי ודרור עשו
, הם פשוט ד-פ-ו-ק-י-ם-
-
, הם צחקו על אילן רמון
, בתיק-תיקשורת דיברו על זה (לא ראיתי את התוכנית אבל את הפרומו כן...), רואים את דרור שר את"התשמע קולי", בקול מזלזל..., סתומי שכל
... תגובות...

למעלה