מרק חםםםםםםםםםםםם

magic40

New member
מרק חםםםםםםםםםםםם

מרק עדשים חם בכוס
יאמי איזה מרק הכנתם היום?

עוד שעה במשרד ../images/Emo4.gif

חוזרת הביתה עייפה, שולפת באלגנטיות שקית מרק ירקות של Korr לייט.. מוזגת לספל המיוחד שלי ..חם.. מריח ירקות.. והכי חשוב... ד י א ט ט י!! יאמי

רציתי להכין, לא הכנתי ../images/Emo10.gif

נשארו דגים חריפים עם גרגרי חומוס
מממממממממ חריף וטעים

vered 37

New member
מרק דלעת .......

עם בטטה+גזר+תפוחי אדמה ...וכמובן בצל מטוגן .. מרסקים הכל בבלנדר ....וזה יוצא מעדן... כמו גרבר ..אפשר להוסיף שמנת מתוקה וזה בכלל מושלם.. אבל משמין

אחד המרקים האהובים עלי

והקלים להכנה... אני לא עושה אותו עם בצל מטוגן ושמנת, אבל כן עם קצת אגוז מוסקט ופלפל שחור. תפוחי אדמה גם לא ניסיתי - נשמע שדרוג לא רע! יוצא מרק חלק-חלק וטעים יאאאאמי

vered 37

New member
../images/Emo13.gif ממליצה

מאד שתנסה עם בצל מטוגן זה מוסיף המון טעם !!!

פברואר68

New member
אני מכינה אותו עם הרבה דלעת סמיך

סמיך ללא אגוז מוסקט(פשוט לא מכירה)אני מוסיפה גריסים ...טעם מדהים מנה משביעה צבע משגע ...

קחי את כול הירקות הנל

פרסי לקוביות תוסיפי שמן זית. סוכר. חצי כוס מים. רוזמרין. והכניסי לתנור למשך 45 דקות מכוסה בניר אלומיניום. מעדן

חחחחח מג'יק

רק עכשיו שמתי לב לחתימה שלך, מארגנת ערב מכירה לבנות הפורום?

jane34

New member
ביצ'ח נחשב.....המרק השולט בבית

האם ידעת מהו מקור השם? הפירוש כל כך שונה מהמשמעות \וכן לא לרוץ לפורום מרוקו בבקשה..... פירוש המילה - משי מרק שהוא כל כך קטיפתי....

ניחוחות...

בחדר שלי. מנסה להתרכז...גם הם. מנסה להסביר תרגיל...והם לפתור. עד ש...סיננתי... "שמישו ילך כבר לבדוק מה היא מבשלת שם
" הלך הנער לחדר כלכלת-בית...חזר ובפיו בשורה... "מרק עגבניות עם אורז". ואני... "אני לא ממשיכה ללמד ככה...שמישו יביא לכולם...עכשיו
" וככה תוך כדי שיעור גיאומטריה... כולנו עם קערות מרק...אחולשלינגלינג נפתרו כל התרגילים.

למעלה