מרקי...

מורני !

New member
מרקי...

בזמן כזה לכתוב משפט כה בוטה וכה חסר טקט ... כגון - נותנים לערבי.. וכו` שכתבת כאן... זה פשוט מראה כמה צר אופקים הינך. בושה... בושה לי להיות יהודייה כאשר יהודי כמוני אומר דבר כזה. בושה ששכחת מה קרה לנו כאשר אמרו לנו את זה... בושה. תתבייש מרקי.... תתבייש על כך שאתה שופט אדם לפי הגזע שלו... תתבייש על כך שאתה עושה כאלו הכללות. פשוט תתבייש. יכול להיות שאדם עושה טעות... מה הקשר ללאום שלו?

קלייר

New member
יפה מרני-לא חושבים לפני שמדברים

ישר תוקפים ומעליבים,את שוקור -כי הוא ערבי ולא משנה שהוא ערבי ישראלי ולא היה לו שום קשר לאסון שקרה אתמול, אך הם קוראים לזה /זכות הדיבור-זו ממש היתה אתמול התעללות לשמה לכולם כןאב על כל אדם שנפגע, אך אל לנו להכליל,שכחו שלא מזמן קראו לנו יהודי מלוכך

את לא בעינינים כרגיל..מגיע לרגע..

ומתחילה להתיחס.. שוקור הוא מנהל פורום נבזה מוחק חוסם כל מי שלא מקבל את הדמגוגיה שהוא מנסה למכור פה.. אז קצת צניעות.. הנה,יש כאן אדם אחר בפורום שכותב אחרת ומקבל אהדה ממני,בלי שום חשבון. האם מותר למנהל פורום למחוק תלונות בתפוז אונליין ? זו התנהגות נורמלית של מנהל פורום ? מרק.

קלייר

New member
תתקוף על עבודתו-ולא על היותו ערבי

ויש את הדרך לעשות זאת,לפנות לדרגים המתאימים שיבדקו את הדבר למה לערב לאום,אני באה לפה תמיד ולא לרגע ועוד הרבה שלא מאמינים בדרכי אך לא משתשים בשפה בוטה כדי לפגוע

B.Shokor

New member
אחי, אני נשבע לך H-)

> שאני לא מנהל פורום תפוז און-ליין, מנהל פורום תפוז און-ליין הנהלת הפורומים ``נטע`` ואתה יכול לשאול אותה. > נטע בעצמה אמרה לך שאבו-דני נחסם ע``י הנהלהת הפורומים ולא על-ידי. > למנהל פורום אין את האפשרות לחסום גולשים, את הדבר הזה עושה רק הנהלת הפורומים. > אתה מתייחס אליי בצורה לא טובה, כי פשוט מאוד אתה חברו של אבו-דני שאמר לי פעם בצ`ט: ``שוקר, אני אכתוב עליך ועל כל המעשים המלוכלכים שלך בכל הפורומים, אעשה לך פאדיחה`` והנה הוא התחיל את העבודה שלו, אבל תמסור לאבו-דני שאני בטוח שהוא עדיין מבקר בפורום הזה שאלף אחד כמו אבו-דני לא יוכלו לעצור אותי במעשי הדו-קיום שבאתי בשבילם.

מורני !

New member
מרקי

אתה יודע מי אני... ושאני מנהלת פורום כאן גם כן... מתוך הידע שיש לי אני אומרת לך... אף אחד חוץ מנטע לא יכול למחוק הודעות בפורום תפוז און ליין. אם נטע בחרה למחוק את ההודעה... סימן שיש על מה.. אתה לא חושב? הרי היא חדשה כאן... היא לא מכירה אותך או את ההיסטוריה שלך... היא מתייחסת לגוף ההודעה בלבד.. מעבר לזה.... אולי תחדל עם הריבים האישיים שלך? זה ממש נורא... פורום דו קיום ואתה מתעסק בריבים אישיים... יש אי מייל .. ואני בטוחה שאתה משתמש בו... אז מספיק כבר. אני חושבת שיש הודעות יותר דחופות, במיוחד בפורום זה, במיוחד לאור המצב... שבוע טוב.

קלייר

New member
מורני יקרה תבורכי-אמרתי לו זאת

אמרתי לו זאת אתמול כמעט הורידו את ראשי טען שאני בטח ערביה ,עם אני מאמינה בדרכו או בד-קיום היתי בהלם אתמול מהתנהגות מרק ולבונה

B.Shokor

New member
H-( אלוהים תודה תודה תודה לך H-(

אלוהים תודה לך ששלחת אליי מנהלת פורום כמו מורני! לשכנע ולהגיד למרק שאי באפרשותי למחוק הודעות מפורום תפוז און-ליין. תודה לך אלוהים

קלייר

New member
שוקור יקר-המשך להאמין בצדק H-)

גם האמנתי שאתה לא מסוגל לכך מכירה אותך תקופה ארוכה בפורום המשך להאמין בצדק,ומי שלא מאמין בדו-קיום -בעיה שלו

B.Shokor

New member
קלייר, בהחלט שאני אמשיך להאמין.....

ומיליון אחד כמו אבו-דני וחבריו, ומליון קיצוני לא יוכלו לעצור אותי מדבר שהכנסתי אותו עמוק בתוך הראש שלי, ואגשים אותו אפילו אם היה היום האחרון בחיים שלי.

למעלה