מרקי היקר

צייר

New member
מרקי היקר

מזל טוב על הפורום החמוד הזה מזל טוב לכל חבריי אני איתכם לעד צייר ומצרף לכם משהן שכתבתי שכבת ושרת שכבת ושרת את הבלוז כל הלילה בלוז אהבה והתשוקה נתתי לך את לבי את כל אשר בתוכי את רעדת כמו מיתר בלבי הבטתי בפני המלאך שלך הן קרנו מרוב אושר פנימי האירו, והעירו את גופך את נשמתך גופך נע לקצב ריקוד סלסה התשוקה גופי נע אתך ואהבה גברה והתעצמה אם תרצי אני יכול לקחת אותך למקום רחוק מפה מקום שלי ושלך מקום של אהבה מתחת לעץ הקוקוס מקום שרק את ואני נתעלס באהבים ........ צייר

צייר, כשם שאתה מצייר יופי

של תמונות,אתה מצייר יופי של מילים. ואני ברשותך אוסיף לשירך שיר שכתבתי בזמנו בהשראת אחד הציורים של הצייר. ערפילים במרום. ערפילי המרום ההייתם... או חלמתי חלום? שטה על הערפילים מנסה לאחוז בחברי הסגולים, רוצה ללחוש: "עיצרו,אל תיסתתרו"! יפה הקשת בשמיים ודמותי המשתקפת במים. שטה על הערפילים חולפת ביעף ארמונות ושבילים, התמזגות הצבעים במים עודני שטה בשמיים. רוצה לאחוז בעולם,ביקום ללגום אל קירבי את הנוף הקסום, לנחות בשלום בבטחה על המיים, לנצור בתוכי,חברי משמיים, להמשיך עוד ועוד,עם הערפילים לשוט אך חרש חרש...נוחתת...אל המציאות. ערפילי המרום ההייתם... או חלמתי חלום? עדינה-ו יהיה נחמד לדעתי אם הציור המדובר יצורף לכאן כקובץ. שיהיה לכולנו יום טוב

צייר ../images/Emo8.gif

הזהר עם אגוזי הקוקוס כשהם נוחתים מלמעלה הפדחת יוצאת ניזוקה שב איתה מתחת לעץ אך לא מתחת לאגוז,שבא לו ליפול.. תודה שהגעת אני מבין,שהציורים בדרך

למעלה