מרקט באנדרויד

פונגי1

New member
מרקט באנדרויד

יש לי מכשיר דיזייר מובנה עליו מרקט.. ראיתי שי מרקט נוסף באינטרנט ששם יש תוכנות שלא מופיעות לי במרקט הרגיל ניסיתי להוריד וזה לא נתן לי מה ניתן לעשות?

Shpritz

New member
מרקט נוסף?

האתר הזה- https://market.android.com/ - הוא בדיוק כמו שיש לך בכמשיר. בנוסף, יש תכונות כמו appbrain ו-applanet לשוק השחור שעושות עבודה דומה.

פונגי1

New member
תגובה לשפריץ

כשאני ניכנס לאתר של appbrain ואני מקיש חיפוש לאחר שאני מוצא את האפליקציה אני סורק אותה דרך הברקוד ואז רשום לי this item cant be found למה ?

Shpritz

New member
אולי הלינק של האפליקציה שבור

אני סתם ניסיתי אפליקציה שנמצאת בעמוד הראשי ולא הייתה לי שום בעיה.

פונגי1

New member
לא נראה לי שזה המקרה

ניסיתי כמה אפליקציות שונות והתוצאה היתה גומה.

האם אפשרת Unknown sources ? ../images/Emo214.gif

כמו ב-snapshot המצורף כאן?

פונגי1

New member
כן איפשרתי .

ועדיין זה לא מאפשר לי . חבל שאני לא יכול להוריד את מה שאני רוצה.

BullsDuDe

New member
אפליקציה של אפבריין

יש לך את האפליקציה על המכשיר, יש מצב שהלינקים מיועדים לאפליקציה ומקשרים אותך לתוכנה באפליקציה ולכן אם אין לך אותה אז הוא לא מוצא אותם.

פונגי1

New member
לא הבנתי

אין לי את האפליקציה על המכשיר.. כשאני ניכנס לאפבריין וסורק דרך הברקוד הוא לא שולח להורדה הוא נותן הודעה שלא ניתן להוריד . קצת הלכתי לאיבוד בהסבר שלך :).. דרך אגב אותו דבר קורה כשאני ניכנס למרקט דרך המחשב .

BullsDuDe

New member
תוריד את האפליקציה

APPBRAIN למכשיר, ותנסה להוריד שוב או שתיכנס לאפליקציה תחפש שם את הכתונה ותוריד אותה.

binon

New member
אולי אתה מנסה להוריד אפליקציות לא תואמות?

אם האפליקציה לא מתאימה למכשיר, או למשל כמו google voice לא משוחררת לאיזור שלנו, לא תוכל להוריד

פונגי1

New member
דווקא אפליקציות תואמות ולא מצליח

ניסיתי להוריד את האפליקציה של הדג נחש ושל מאקו וזה לא הוריד . בידיוק מהלינק שניתן בתגובה מתחתי . האתר ביקש ממני להכניס שם משתמש וסיסמא ואז כשבחרתי באפליקציה הוא רשם שלא ניתן להוריד תוכן זה למכשיר.

binon

New member
אצלי יש בעיה אחרת

מה שאני מנסה להוריד מהמחשב לנייד עושה סימנים של מוריד אבל כלום לא מגיע לטלפון. רק אם אני מוריד ישירות מהמכשיר זה מותקן. אז אני מחפש במרקט במחשב ומוריד דרך הנייד. אף פעם לא קרה לי שלא מצאתי אפליקציה שראיתי במחשב.

lironme

New member
it happened to me too

For example Google maps. I have Google maps that I got with my device and I wanted to update it for the latest version. When I searched in market from the device I couldn't find any Google maps app, but of course in the market in the internet there was one. I downloaded the apk from a website and opened it manually, with the device.

binon

New member
google maps is not fully supprted in israel

your google account is associated to israel and thats why you couldnt find it in the market

למעלה