"מרקו" נחת....
בשבת נמצא חמוס בגינה בדרום איזור חיוג 03 (אני בכוונה לא נותן מיקום מדוייק) הוא זכר. צעיר (כניראה בן פחות משנה). לא מסורס. נושך המון ומאוד חמוד. ניתלו שלטים באיזור שנמצא, נולד פוסט בקפה דה-מרקר והופץ גם בפייסבוק אבל.... כלום. בינתיים קיבל שם על שמו של זה מהסדרה/ספר ואם לא יצוץ הורה .... אני וחתולתי הולכים להתמודד איתו
אז ..... 1. סירוס? כמה עולה ? ואיפה כדאי באיזור דרום ת"א/יפו ? אני קצת קצר בכסף אבל זה נראה לי חשוב על סמך כל מה שקראתי. 2. אין כלוב. יש חצי בית סגור שישתולל. יש גם ארגז חול של חתול עם חול מתאים. ויש גם חצר אטומה לגמרי ואין לו שום סיכוי לצאת ממנה. אם מישהו משליך כלוב אשמח. 3. יש איזה אוכל חמוסים לבינתיים ואז יעבור לאוכל שלה. עוד קורא מה לתת לו. 4. בקשר לנשיכות... הבנתי שלהשפריץ עליו מים ואולי כאפות (כן. עכשיו יצעקו עלי) קלילות על האף בעת הביס יעשו את העבודה ? (לא תמיד יש לי מים ליידי והוא קודם מלקק ואז נושך). זהו בינתיים. יצור מעניין וקצת מסריח עד הסירוס עד כמה שהבנתי.
בשבת נמצא חמוס בגינה בדרום איזור חיוג 03 (אני בכוונה לא נותן מיקום מדוייק) הוא זכר. צעיר (כניראה בן פחות משנה). לא מסורס. נושך המון ומאוד חמוד. ניתלו שלטים באיזור שנמצא, נולד פוסט בקפה דה-מרקר והופץ גם בפייסבוק אבל.... כלום. בינתיים קיבל שם על שמו של זה מהסדרה/ספר ואם לא יצוץ הורה .... אני וחתולתי הולכים להתמודד איתו