מרקוס ווילסון

HOLONOLE

New member
מרקוס ווילסון

לאחר שצפיתי בשני האימונים האחרונים של הקבוצה בהם השתתפו גם ווילסון וגם הולוואי , אין לי ספק שמרקוס ווילסון הוא האיש שצריך להישאר לקבוצה. הולוואי אמנם רכז מצויין אך הוא איננו מסוגל לייצר נקודות , יש לו קליעה די מוגבלת ומכיוון גובהו הנמוך (176) הוא יתקשה מאד לשמור על שחקנים גבוהים ממנו. הולוואי מעדיף תמיד את המסירה על פני הזריקה והבעייה בחולון היא שלא יהיה לו למי למסור!!! אם ווילסון ישוחרר לא יהיה קלעי שיוכל לספק נקודות וקליעות מבחוץ , ווילסון הוכיח באימונים האחרונים שהוא שחקן עם יד נהדרת ושהוא טוב יותר מהולוואי והוא חייב להישאר!!! אני מקווה מאד שבהנהלה לא יעשו שוב טעויות טפשיות ויחליטו להעדיף את הולוואי על פני מרקוס כי זאת תהיה טעות גדולה ביותר שיהיה קשה לצאת ממנה!!! בינתיים מוכיח סאנדרס יכולת גבוהה יותר משל הזר החדש גו ווילי וסאנדרס בהחלט חייב להישאר בקבוצה , לא נמצא בוסמן טוב יותר ממנו!!!

תגובה.

מספר נקודות : 1. אתה מבסס את כל קביעותיך על סמך אימון מסויים שראית. לא קובעים שום דבר על סמך שני אימונים. 2.גובהו של הולוואי הוא 178 ס``מ. אני דווקא מרוצה מאוד שהולוואי מעדיף את המסירה על הזריקה כי זה בדיוק מה שחולון צריכה , רכז טבעי ! 3. אתה אומר שהבעיה היא שלא יהיה לו למסור ואני אומר , קצת סלבנוץ. חכה שייגע הבוסמן הגארד וחוץ ממנו יש את מזרחי ואת שני שחקני הפנים. 3. מרקוס ווילסון הוא שחקן התקפה מצויין אבל אין לו הגנה גרוש ובגל הנסיבות שנצרו הוא צריך ללכת. אם וילסון יישאר אולי יהיה מי שיקלע אבל לא יהיה מי שימסור לו (אלא אם כן אתה חושב שאילן נניקשוילי יכול לתפקד כרכז ראשון ואני מקווה ומאמין שאתה לא חושב כך). 4. ג`ו ויליי הוא שחקן נהדר שכבר כמה שנים מנסים בחולון להביא אותו. בקדנציה הקודמת שלו בחולון הוא פשוט היה מושלם , חולון עוד תהנה ממנו. 5. סאנדרס אכן משתפר ולפחות הוא רוצה לשחק וגם זה משהו. יש אפשרות שיובא במקומו שחקן אחר , הרבה יותר טוב שכרגע אני לא יכול לאמר את שמו.

למעלה