מרקדיקה = דולסי

דולסי

New member
מרקדיקה = דולסי

אל נומברה כתניה נו מפלזיו, בושקי אותורו נומברה מרמנה אנג'ליק מדישו ימתה קונז'ה אז הרמוזו. אמה מה כינדו סינתו קונז'ה מביינה על מאיו איז'קה גודרה, דקה ממדרה גנדה ביונו כתנגה, מוסתבה דיזינדו ככוממוס בויאנו פרה תנר כרה כמו קונז'ה, ררונדה אי כורלדה. אלקבו דישי דקונז'ה סאזה ריבה דולסי. דאגורה מנומברה אז דולסי
דולסי

angelici

New member
בואנה וינידה מארמניקה לדולסי...|כלנ

דולסי סוזזזזז דולסי קון המור דולסי נסיטיססס קון ארמוזורה דולסי טיימן מיאלמה פורטי קרידה דולסי לללללללללל,,,,לחן מהשיר ארבולס רק ששיניתי את המילים לכבודך
...

דולסי

New member
משחקי מילים

תודה רבה יקירתי משהו שראיתי בפורום אחר ואני מעבירה נחמד מילים = םילימ < לפעמים אפשר לחשוב הפוך , אם קוראים מילה מודגשת ראשונה במשפט בסדר הפוך , מתקבלת מילה מודגשת שניה אפשר להגיד ש איש זה שיא ולכן אישה זה השיא אפשר ש בוקר ישר ולא הפוך אחרת יש לך יום רקוב ואפשר ש ערב יהיה ישר לא הפוך אחרת תרגיש ברע ואפשר להבין את המאמינים ש חמש זה בעצם שמח וש דג זה בעצם גד אפשר לראות שכל מה ש בוטל זה לטוב אפשר שתרדוף בצע ואז ידבק בך עצב אפשר שישאר לך טעם טוב אם תסתפק ולו רק ב מעט אם יש בך דחף לא מובן סימן שיש בך פחד אפשר שתיהיה שפן ירא ואפשר שתיהיה לך נפש ארי אפשר להבין שאחד ל אלף הוא פלא אפשר שאתה כלום ואפשר שאתה מולך או שאתה מר ו חמוץ או שאתה רם ו צומח אפשר בחיים ללכת מ דחי אל דחי ואפשר ללכת יחד אם אתה אוהב ב רגש שגר זאת אל תיהיה שונא תיהיה אנוש מעניין אם בלדינו יצליח לנו גם ליצור מילים הפוכות תחשבו על זה דולסי

Sarika

New member
בואנה וונידה דולסיקה, סיגורו כסוס

דולסה קומו טו ארמנה.
אל ג'וגו דה פאלאבראס סטה מוי ארמוזו אי אנטראסנטה
.

רותי ב.

New member
../images/Emo140.gif אהבתי

את משחקי המילים שרשמת. לא יודעת אם גם בלאדינו אבל פשוט מקסים האוסף הזה בעברית.

אסטרלו

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif דולסי, זה נפלאאאאא!

ברוכה הבאה לחיקנו. עשית סיפתח ענק. שמחתי מאוד להכירך אצל אנג'ליקה- השארי עמנו

דולסי - מה פלזיו מונצ'ו - גרסייאס

בואן ונידה אה מואסטרה פמיליה דה ספניוליס

ר ש ל

New member
דולסיקה אי ארמוזיקה ../images/Emo24.gif

מפרסיו כתקירייס דורמיר מקיטטס פרסטו פרסטו דה אנדה מיארמנו, קומו כווסטומי הקזה סין מקלט, הלס 12 דלנוצ'ה. אין קזה כנראה טדספרטטס כון אל פורום דלדינו, אמה יא ארה כדאי פרה טרוקר אל נומברה - זה חשוב מאוד מרקדיקה - חה חה חההההההההההההה דה אנדה טוינו אל טינו. אמה דולסי אז אוטרה קוזו אהההה... דולסיקה אי ארמוזיקה כטנגס שבת שלום ומבורך אי דיה אלגרה דקזמנטריו (יום נישואים שמח) אי טודו בואנו הטי אי הטומרידו. קון מונצ'ה אמור דטורמנה רשל

פיפיטה

New member
שבת אלגרה רשל ודולסי קה בואנה

קה וינטס אקי מס ארמנס מס אלגרייה אי מי גרממה אי פפו סינטייה אה שמעון שמעון טיניה און רדיו גרנדה אי לו סינטייה בקול רם שמעון שמעון זה היה מצחיק.

ר ש ל

New member
שבוע טוב פיפיטה ../images/Emo13.gif

הזכרונות האלה מעורבים בגעגועים לאנשים ולימים ההם, אבל מה שנשאר אלה הסיפורים וטוב שיש עם מי לחלוק אותם. (מצטערת שלא הלך לי לכתוב משפט זה בספניולית, כנראה שאוצר המילים שלי בלדינו נעלם עם הזמן) שבוע טוב אי סמנדה בואנה.

דולסי

New member
חשבתי שלא תשימי לב לשינוי

רשליקה ויני הקאזה, וידי לגרנדה קון אל אמיגו, אל סקונדו, קון אל אמיגו סטן קומינדו, אל צ'קו ספיה הדורמיר, ממרדו לבורנדו, מתופי בטל מאסנתי אין אל מחשב אי סקרבי. תומרדו סטבה אינקזה, פוראסטו תאצטס הדורמיר. אמה נו סולו יו מאסנתי על מחשב אנג'ליק תמיין סטבה, אז איה ככריאה איר הקאזה, נו תאלבודס לוס אלבונים. בויאנס דיאס דולסי

דולסי

New member
../images/Emo51.gifמאצ'ליאטס אל קורסון../images/Emo23.gif

תודה רבה לכולכם בהחלט אתם מיוחדים איזו קבלת פנים נהדרת בתחילה כשאחותי אמרה לי להצטרף ניסיתי אבל מבינו מוי זור הסכריביר ספניול קון לטרס דה עיברית, אחרי שראיתי אתכם את החדווה האהבה הערכה והשמחה שבינכם מבינו לס פיורסס, איסאיזו מוי כוליי. אך מה שקורה כשאני קוראת את המסרים בלדינו לוקח לי קצת זמן עד שאני מבינה, אבל כנראה שהמיומנות באה עם הזמן, אבל בהחלט אני אשאר בפורום להשתמע ושוב תודה קרידוס

avielss

New member
מברוו

קיזה פור אסטו קונטר אונה קונסזה אמא אס מוי לרגה... פעם אחרת

מואיס

New member
בואנה ונידה דולסי קרידה../images/Emo24.gif

לס פאלאברס אבולטדס קה סקרביטס סון מוי סימפאטיק

למעלה