מרצ תנועה גזענית

מרצ תנועה גזענית

בתשדיר הבחירות של מרצ יש הסתה אנטישמית נגד המתנחלים, כאילו שכל הכסף של המדינה הולך להתנחלויות. זה לא נכון מבחינה לוגית (ע´ קישור למטה) ולא מבחינה עובדתית. כמו שכבר אמר מישהו כשפואד פרש מהממשלה "זה כמו שמשפחה שמרוויחה 10000 ש"ח בחודש מתפרקת בגלל כרטיס קולנוע..." - רק כדי לתת לכם פרופורציות... אבל מרצ מעדיפה, במקום להאשים את הרוצחים הערבים, להאשים את הקרבנות היהודים...

pelegs

New member
לא גזענית, אנטישמית.

אני מבקש להשאיר דברים בפרופורציות...

נו... מה אתה רוצה להגיד?

בכתבה שהבאת, הטענה המקורית היא בדיוק כמו של מרצ - שהמדינה משקיעה במתנחלים יותר כסף מבכל אזרח בתוך הקו הירוק. רק הפרשנות לסיבות שונה.

nonick2k2

New member
חחח אתה מצחיק אותי

גזענית? אתה מבין מה זאת גזענות בכלל? מר"צ לא גזענית בגלל סיבה פשוטה אחת - המתנחלים הם לא גזע! הם יהודים לכל דבר ואין הבדל בינו וביו יהודי שגר בתל אביב! והלינק כל כך תומך במה שאמרה מר"צ ומחזק את טענת מר"צ! איך? פשוט.. מה אם כל ההתנחליות חדלו מלהתקיים? לאיפה הולך הכסף? אההה.. לעיירות הפיתוח! לחינוך! וכו´ במלים פשוטות - כל הכסף המתבזבז ללא כל סיבה היה - אפשר להשתמש בו במקומות אחרים שכן יעזור בעתיד ולא כמו ההתנחליות שבסופו של דבר ייעלמו.

smile2life

New member
מרצ מבקשת תיקון עוולות היסטוריות

ממשלות ישראל (גם ממשלות העבודה) בפנו למתנחלים ולהתנחלויות תקציבים אדירים - המגיעים יחד - לסכוםמים של מיליארדי דולרים. הדבר מתבטא בחינוך, בהלוואות נוחות לרכישת דירה, בכבישים, בתשתיות, בהגדרת אזורי הכיבוש כ-"אזור עדיפות לאומי א´" לצורך מתן הקלות במס, השקעות בטחוניות ועוד - כאשר לכולנו (גם לשרון אבי ההתנחלויות הכבדות) ברור שיום אחד הן תפוננה בהסדר מדיני, תחת פיקוחו של האו"ם. מרצ אינה גזענית - הרי אתה לא יכול להיות גזעני כלפי אחיך, אלא פשוט מפלה - או מתקן אפלייות ע"י העדפה מתקנת. בתשדיר הבחירות של מרצ אנו נותנים דוגמה לסד העדיפויות שהיה עד עתנ - ומראים כמה אווילי הוא וכיצד ניתן לשנותו. אם לתפיסתך זו גזענות - אז זו גזענות. אבל לא נראה לי שזה יעבור מבחן בג"צ או עונה על הקריטריונים של החוק.

גזענות

<<<ממשלות ישראל (גם ממשלות העבודה) הפנו למתנחלים ולהתנחלויות תקציבים אדירים - המגיעים יחד - לסכומים של מיליארדי דולרים>>>: גם לעיירות פיתוח הפנו סכומים דומים - מדוע מר"צ לא מאשימה אותן במצב הכלכלי הקשה? <<<לכולנו (גם לשרון אבי ההתנחלויות הכבדות) ברור שיום אחד הן תפוננה בהסדר מדיני, תחת פיקוחו של האו"ם>>>: לא נכון. הגישה של מר"צ היא לנסות לייאש את המתנחלים כדי שייכנעו, אבל זה לא יילך לכם. <<<מרצ אינה גזענית - הרי אתה לא יכול להיות גזעני כלפי אחיך>>>: בהחלט כן. בכל אופן צריך לזכור שחלק גדול מתומכי מר"צ הם ערבים - לפחות לגביהם אפשר להסכים שהם גזענים.

smile2life

New member
עיירת הפיתוח הן חלק מישראל

בגבולותיה המוכרים ואילו ההתנחלויות לא. ההתנחלויות הן ואקום בטחוני, חברתי וכלכלי. עיירות הפיתוח הן חלק בלתי נפרד ממדינת ישראל, תושביהן יצרניים ותורמים לחברה ואילו תושבי ההתנחלויות (המבודדות) אינם כאלו. תאמין לי שיש לי חברים בהתנחלויות כמו קרית ארבע ומצפה יריחו ואינ יודע על מה אני מדבר....

בר בי רב

New member
קרית-גת וערד אינן חלק מישראל לשיטתך

מכיוון מבחינת החוק בינלאומי הם נכללים בתחומ המדינה הערבית של תוכנית החלוקה. ואם כמובן החוקים הבזויים הללו שווים בעינינו כקליפת השום - הרי שגם קרית-ארבע ומצפה יריחו (מה עם קליה, למשל?) חוקיים באותה המידה.

ההתנחלויות הן בגבולותיה הבינלאומים!

המוכרים של ישראל!! שרתת במשרד הבטחון ואינך מכיר את הגבול הבינלאומי המזרחי של ישראל? הוא מתחיל באילת עולה דרך הערבה ים המלח הבקעה ומטפס לכיוון הגולן גבול בינלאומי אשר נחתם עם שכנתנו ממזרח

טרה10

New member
למה ברור שהן תפוננה.?

והרי מ-1967 לא פינו שום דבר. ניסו לפנות קצת ועם האוכל בא התיאבון. כנראה שמה שהיה הוא שיהיה..ואגב גם ברק לא בדיוק צייר מפת פינוי.! אז לסכום 35 שנה- לא מפנים.[וכנראה לא יפנו.] והמגמה דוקא הפוכה.

גזענות

<<<מר"צ לא גזענית בגלל סיבה פשוטה אחת - המתנחלים הם לא גזע!>>>: מר"צ גזענית, כי היא מטילה את כל האשמה על היהודים שיושבים ביש"ע, ולא על הערבים שיושבים ביש"ע. זו גזענות. <<<מה אם כל ההתנחליות חדלו מלהתקיים? לאיפה הולך הכסף? אההה.. לעיירות הפיתוח! לחינוך!>>>: מה אם כל הכפרים הערביים ביש"ע חדלו מלהתקיים? לאיפה הולך כל הכסף שמושקע עכשיו בהתגוננות מהטרור הערבי? אההה.. לעיירות הפיתוח! לחינוך! מר"צ תנועה גזענית, כי במקום להאשים את הצד האלים בסכסוך, היא מאשימה אך ורק את היהודים.

זה לא היה אחד הטיעונים של היטלר ???

שכל הכסף נמצא אצל היהודים .... אםם המתנחלים ?!?!?!?

למעלה