מרצ מפלגה הומנית?

JonnyBoy

New member
מרצ מפלגה הומנית?

הרשו לי לצטט מהמצע שלכם, תחת הסעיף "חברת רווחה מודרנית": "מסוממים ואלכוהוליסטים אינם רק מועדים להרס עצמי, אלא גם מהווים מטרד ואף סכנה לסובבים אותם; הם נפלטים בהדרגה ממעגל העבודה ועלולים להידרדר לפשע. לכן חשוב לנקוט את כל האמצעים הקיימים למניעת ההתמכרות לסמים ולאלכוהול או לגמילת המכורים. המניעה..." ומה צריך לעשות עם המכורים, ה"מטרד" כמו שאתם מכנים אותם? אני מקווה גם לקבל תגובה רשמית של נציג המפלגה. אודי.

smile2life

New member
זה ברור אלא אם כן אתה מחפש

אותנו. הרעיון הוא למנוע מראש תופעות כאלו ע"י חינוך והסברה ולאו דווקא - לקיים הוצאות המוניות להורג. באלו שכבר נמצאים בשפל המדרג - על החברה לטפל ולעזור להם לצאת ממצבם, תוך נתינת כלים מתאימים דוגמת מסגרת לעבודה-לימודים, טיפול זוגי, עו"ס וכד´. חבל לי שמפלגות אחרות מחפשות להוות "אלטרנטיבה" - כשמרת מהווה בבירור את כל האלטרנטיבה שצריך. למרצ יש קבלות בנושא בכל תחומי המחייה והפרלמנטריזם.

הוא תועמלן של "ישראל אחרת"

מפלגה של סטודנטים/פוליטיקאים קטנים שינסו כל טריק וכל ליכלוך כדי להשתחל לכנסת.

smile2life

New member
גם עם ישראל אחרת אין לנו בעיה

כי אין פוליטיקה בלי פוליטיקאים

JonnyBoy

New member
אם זה היה ברור לא ההיתי שואל.

ואני לא מחפש אותכם, אני מחפש תשובות. הנושא הזה ספציפי נוגע לי באופן אישי בגלל אדם קרוב שמכור לסמים, ואין לו קשר ל"ישראל אחרת". למעשה, בגלל היכרותי עם הנושא ההיתי מצביע ל"עלה ירוק" כי רק הם מבינים שהתמכרות לסמים קשים זו מחלה ולא פשע. גם נרקומן הוא בנאדם והפיתרון לבעיה שלו מתחיל באישפוז ולא במעצר. "על החברה לטפל..." זה ניסוח כללי מדי. אני מחפש תשובה, פתרון לאותו אדם. את אומרת שלמרצ יש קבלות? אני רוצה לשמוע: מה עשיתם בשביל המכורים? תשובה רשמית של דובר המפלגה תתקבל בברכה. אודה לך אם תפני את השאלות הללו הלאה, תודה. אודי.

smile2life

New member
לו היית טורח לבדוק בכרטיסי האישי

היית נוכח לדעת שהיית צריך לפנות אליי בגוף שני-זכר, משמע-"אתה". ולעיניינו גם אני -אישית מכיר ואף התעסקתי עם נגע הסמים, במסגרת טיפולית והסברתית, מתוך נקודת מוצא שהטיפול בבעייה אינה צריכה להיות פלילית נגד נרקומנים, כאשר הם הנפגעים העיקריים וקורבן למחלתם הזמנית. [URL='http://'] הטיפול צריך להיות משפטי ופלילי בסוחרי הסמים הקשים וביבואני הסם.[/URL]
ולמיטב הבנתי זו נקודת המוצא של מרצ. בכדי לקבל תשובה מוסמכת יותר אתה יכול ליצור קשר עם דובר מרצ במייל אני מאחל לך שתמצא תשובה במהרה בימינו. אמן!

JonnyBoy

New member
../images/Emo9.gif אופס, טעות... מצטער

את סולחת לי? סתם, סתם הומור קלוקל...
תודה על הכתובת, מייל נשלח.

למעלה