מרצ - לעשירים בלבד

tamuzi

New member
מרצ - לעשירים בלבד

עצם העובדה שמי שמעוניין להגיב בפורום חייב להיות בעל דאר אלקטרוני - מדברת בעד עצמה. מרצ מייצגת את העשירון העליון, נלחמת את מלחמתו ועושה הכל בשבילו. כל טיעוני מרצ על הצדק החברתי אינם אלא מס שפתיים זול. מרצ דואגת לערבים ולעשירים - כל השאר - מבחינתם שיחנקו

iceviper

New member
מה קשור?!

אי מייל מעיד על עושר? אני לא יודע אפילו איך להתייחס לקישקוש הזה. ידעת שיש בפורומים שונים בתפוז אנשים בלי מחשב,שגולשים מחברים,מהספריה וכו´? ידעת גם שאתה יכול לכתוב איזו כתובת אי-מייל שלא קיימת ועדיין תוכל להירשם? מרצ דואגת לערבים ולעשירים? לא. מרצ כן מעוניינת לדאוג לערבים.מה רע?הם גם אזרחים פעם אחרונה שבדקתי. לגבי העשירים,המפלגה *היחידה* שמצהירה שמעניין אותה לדאוג למעמד הביניים ולא לעניים זו שינוי.וכן,ביחס למעמד הנמוך מעמד הביניים בהחלט נחשב עשיר.

מה-אתה-אומר

אני מציע לך להסתכל באתר המפלגה בדוגמאות לחקיקה, בכדי להבין שמרצ היא המפלגה היחידה שדואגת לכולנו, ורוצה לבנות חברה חופשית ושוויונית.

Neta558

New member
מדבריך אני מבינה...

שהיינו צריכים לפתוח את הפורום במקום אחר מהאינטרנט? למפלגות פוליטיות רבות פורומים בתפוז, מה בין זה לבין מצע חברתי כזה או אחר? האם לטעמך מרצ, מולדת, הליכוד, העבודה.. כל אלה מייצגות את העשירון העליון מאחר שלכולן פורומים בתפוז? מרצ אינה קיימת רק באינטרנט, ובודאי שלא רק בתפוז. אם תרצה להמשיך בטענתך, אמליץ לך לנסות ולחפש טיעונים מגוחכים פחות לענין.

פורום זה פרמטר לעושר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לכל המפלגות המכבדות עצמן יש אתר אינטרנט דרכו הן מתקשרות עם תומכיהן והציבור ככלל. באתר האינטרנט עפ"י רוב יש פורום בו מנהלים התומכים והמתנגדים דיון ער בנוגע לפעילות המפלגה. .אמת. אין לכ-ו-ל-ם מחשבים ולא כולם יודעים לעבוד על מחשבים גם אם יש להם נגישות אליהם והאמת שיש כאלה שגם לא מעוניינים בכך, אולם זה אחד מהאמצעים להתקשרות בין המפלגה לציבור וזה אמצעי שעובד. אלו שאינם נמנים עם הנגישות או הידע בשימוש במחשבים מקבלים מידע אודותינו דרך אמצעי התקשורת, הפעילות המבצעית וכדומה.

המ.....

מעבר לתגובות שכבר קבלת . פורום מרצ הוא פורום אינטרנט שפועל במסגרת תפוז ונתון למגבלות הטכניות של תפוז. כשאתה פותח שם משתמש אתה צריך להשאיר אי מייל לבקשת תפוז אקב דרישות מערכת של תפוז משיקולי תפוז, האי מייל לא חייב להיות שלך ולא חייב להיות אמיתי (רצוי שכן) . יחד עם זאת למרצ יש טלפון המפורסם באתר שדרך שם אפשר ליצור קשר, כתובת שבעזרת אפשר ליצור קשר בכתב וסניפים שמיקומם מפורסם בעיר שלך ובאינטרנט. אני לא רואה סיבה שבין כל הדרכים שכל אדם יכול ליצור קשר יהיה גם דרך לדיון באינטרנט. עמרי

chatul

New member
טענה מגוחכת בערך כמו

אלו שאמרו שאסד (הבן) הוא משכיל ולהמחשת הטיעון אמרו שהוא גולש באינטרנט... אגב, אני מוכן לתת לך רשימה של אתרים שנותנים אי מייל בחינם...

למעלה