מרצ'נדייז

CitizenErased

New member
מרצ'נדייז../images/Emo3.gif

לכל המעוניין.. לקראת המפגש ביום רביעי (שקבענו כמובן שיהיה הפעם בדיזנגוף סנטר!), חשבתי לספר לכם על המעט מציאות שלי ושל רותם בסנטר לפני יומיים
חולצות - בחנות תומר יש חולצה אחת עם הלוגו. בחנות UFO יש שתי חולצות - אחת עם הלוגו מתקופת אבסולושן והשניה של הכריכה של אבסולושן. פוסטרים - בתומר יש 2 פוסטרים, אחד זה הפוסטר מוומבלי (
) והשני זה פוסטר מתקופת אבסולושן של הכריכות של כל הסינגלים והאלבומים שלהם עד אז. היו להם עוד 3 פוסטרים בעבר אבל הם כולם נגמרו
גם 2 הסיכות שהיו בתומר נגמרו. מי שאין לו את כל הדיסקוגרפיה - מומלץ לקנות את Absolution בדיסק סנטר (39.99 כשברוב החנויות זה עולה 60 ומעלה) לא בדקתי כמה בלאק הולס עולה שם אבל שלושת האלבומים הראשונים עולים אותו הדבר שם ואצלנו בצליל ברעננה (- 39.99 כל אחד.. אבל ברעננה יש גם מבצע לקנות את שלושתם ב100
) מי שעדיין צריך/מעוניין להשיג את הDVDים... את הDVD של אבסולושן אמור להיות בדיסק סנטר במחיר נורמלי. ופעם אחרונה שהייתה באוזן השלישית ברעננה דווקא היה להם את Hullabaloo הDVD יד שניה בבערך 40-50 שקל! (קניתי יד שניה שם בעבר והם תמיד בודקים שהכל תקין).

Rock Bottom

New member
בעע לפני שאני זז, למה אני חייב לרפרש? ../images/Emo4.gif

טוב נשחיל תגובה זריזה למרות שהעפעפיים שלי כבר נדבקים. אני כל כך מכיר את עצמי אקנה את הפוסטר הפוסטר הזה, למרות שיש לי כל כך הרבה דברים לתלות על הקירות ואין לי מקום. חולצות זה טוב שיש, זה תמיד צריך. פעם קודמת שבדקתי ב-UFO לא היו חולצות (לפני חודש וקצת). אלבומים פשוט חובה למי שאין במחירים של דיסק סנטר. תנצלו את המפגש. השבוע ראיתי במקרה בטאוור את אבסולושן ב-79. את כל הדיסקוגרפיה שלי השלמתי בסנטר, גם כל דיסק אחר שקניתי ב-5 שנים האחרונות בערך היה משם. מחירים מגוחכים פשוט.
לילה/בוקר/בוהריים - meh, מה זה משנה, ממילא שחור בחוץ וישאר ככה גם בעוד 17 שעות. כאילו שאנחנו בפריקין ברטיסלבה או משהו. גאד אני שונא חורף.

L A D Y B U G 2

New member
חולצה חמודה!

אבל מה הדבר האדום מאחורי הלוגו? זה נראה כמו עלה גרס.

Lyla Bellamy

New member
אני רוצה את החולצה !!!!

כבר קניתי את שתי החולצות מUFO ... ורגע מה עם זאת של התמונה של בלאק הולס ?... כי יש לי גם אותה

inna1993

New member
אני לצערי לא יוכל להגיע ביום רביעי

כי אני אהיה בת"א גם ביום שני וגם ביום שלישי, יש לי מפגשים אחרים וגם כי הצטרפתי לפני כמה ימים לפורום אז אני עוד לא מכירה אף אחד אז כנראה שרק במפגש הבא אני אהיה. אז כשאני אהיה בת"א ביומיים האלה אני אנסה לקנות את החולצה (ממש אהבתי) ואת absolution. אני כ"כ חופרת:p

למעלה