אקשן פיגור – באפיבוט 14.95 דולר
S smgfan New member 12/9/06 #35 וואו! זה ממש נראה מעולה!! ../images/Emo45.gif לא פלא שזה עולה כ"כ הרבה!! זה ממש דומה לה! (בניגוד לבובות האחרות חחחחח..)
וואו! זה ממש נראה מעולה!! ../images/Emo45.gif לא פלא שזה עולה כ"כ הרבה!! זה ממש דומה לה! (בניגוד לבובות האחרות חחחחח..)
W westlife 4ever New member 11/9/06 #29 וואו!../images/Emo12.gif כל הכבוד על ההשקעה! תודה!! אמממ יש עוד גברים שאני יכולה להוסיף...?
A Aspen New member 11/9/06 #30 גברים ../images/Emo6.gif אני מניחה שהתכוונת "דברים". יש כל מיני ספרים על שרה מישל גלר/באפי, דיוידים של באפי ושל סרטים שלה, עוד פוסטרים... מה שמוצאים.
גברים ../images/Emo6.gif אני מניחה שהתכוונת "דברים". יש כל מיני ספרים על שרה מישל גלר/באפי, דיוידים של באפי ושל סרטים שלה, עוד פוסטרים... מה שמוצאים.
S smgfan New member 12/9/06 #34 ממש כל הכבוד ../images/Emo24.gif תודה על ההשקעה!! אני כל כך רוצהה!! חחחחח
A Aspen New member 12/9/06 #39 שמחה ששימחתי כמה מכם מכל אלה יש לי רק שעון יד באפי. גם משהו. אבל אם היה לי הרבה כסף... וואו. אבל אני קונה הרבה מרצ'נדייז של באפי. אני מכורה!
שמחה ששימחתי כמה מכם מכל אלה יש לי רק שעון יד באפי. גם משהו. אבל אם היה לי הרבה כסף... וואו. אבל אני קונה הרבה מרצ'נדייז של באפי. אני מכורה!